Siirry pääsisältöön

Rv 29

Laskettuun aikaan on jäljellä enää 11 viikkoa. Mihin tää aika oikein menee?

Olo on viikkoihin nähden yllättävän hyvä. Mun selkä on kokenut jonkun mystisen ihmeparantumisen. Jaksan kävellä ja puuhailla melko normaaliin tapaan (jos ylämäkien kävelyä ei lasketa..). Harjoitussupistuksia ei ole juurikaan tullut. Eilen kävin pitkästä aikaa uimassa ja jaksoin uida puolisen tuntia ihan normaalia vauhtia.

Ehkä ei pitäisi hehkuttaa tätä hyvää oloa. Kohta varmaan jotkut hemmetilliset liitoskivut iskee tms. mukavaa.

Mulla menee enää nippa nappa kiinni kevättakit, joita pidin viime raskaudessa ihan viimeisille päiville asti. Joten vatsa on isompi (tai ainakin perse leveämpi). Kuvassa onnistuin kuitenkin näyttämään oudon pienimahaiselta. Paino on pysytellyt samoissa lukemissa kuukauden verran. Kiitos noroviruksen ja tämän raskausdiabetes ruokavalion.

Meinasin eilen saada raivarin kun mies osti kaupasta 400g megapussin karkkia. Mässytti niitä koko illan. Aamulla samainen pussi löytyi avonaisena keittiönpöydältä. Tungin sen piiloon kaapin perukoille. Parasta varmaan ottaa ihan nollalinja kaikkien herkkujen suhteen loppuraskauden ajaksi. Ohjeiden mukaan kerran viikossa voisi syödä 20g karkkia, mutta eihän tuo määrä tee kuin kiukkuseksi. Ja varmaan karkinhimo vaan yltyisi.


Kommentit

  1. Voi mies parkaa jos meillä olisi kyseinen tilanne ollut, ei varmasti olisi uudelleen tehnyt! Tsemppiä loppuaikaan, tiedän kokemuksesta että kun pahin sokerikoukku on selätetty niin himokin laantuu. nim. tänään herkkulakon aloittanut, joten hengessä mukana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.