Siirry pääsisältöön

Neuvolalääkäri rv 26+5

Rv 26+5
Paino +300g/vko
Verenpaine 116/76
Pissa puhdas
Sf-mitta 23 (keski-ja alakäyrän välissä)
Sykkeet 155-160
Liikkeet +
Kohdunsuu kiinteä ja pituus 3cm

Tänään kävin neuvolassa. Taas oli sijainen, oma neuvolatäti kuulemma noroviruksen kourissa.

Kaikki oli hyvin. Painoa kuulemma tullut vähänlaisesti (?). Ekasta neuvolakerrasta +7kg. Näissä molemmissa raskauksissa mulle on tullut painoa paljon jo plussauksen ja sen ensimmäisen neuvolakerran välillä.. Sain myös raskaustodistuksen lentämistä varten.

Eilen ei mahassa oleileva tyyppi antanut mun nukkua ollenkaan. Kamalaa potkimista ja hillumista kesti varmaan tunnin verran. Kutsumme tyyppiä muuten melamieheksi.

Esikoista kutsuimme odotusaikana pökäleeksi. Raukka näytti ultrakuvassa ihan pieneltä pökäleeltä. Tätä toista odottaessa luin miehelle raskausopuksesta "sikiön kädet muistuttavat pieniä meloja", joten tyypistä tuli sitten melamies. Ja miehenä on pysynyt, vaikka rakenneultrassa tyttöä lupailtiin :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.