Siirry pääsisältöön

Neuvola rv 30+3

Enää 67 päivää laskettuun aikaan! Tänään oli varmaan eka kerta, kun mun ei tarvinnut jännittää neuvolan punnitusta :)

Rv 30+3

Paino -150g
Turvotus -
Verenpaine 105/68
Hemoglobiini 141
Sf-mitta 28
Lapsiveden määrä normaali
Tarjonta raivotarjonta
Sykkeet 140-165
Liikkeet ++

Ruokavalio on pitänyt hyvin. Tai no lauantaina söin Simpan synttäreillä vähän mitä sattuu ja eilen meni Bic Mac-ateria... Hedelmien/marjojen lisäks en ole syönyt mitään makeeta. Arvatkaa vaan tekiskö mieli.

Koska kotona tehdyt verensokerimittaukset oli kaikki ok, sain ohjeeksi mitata niitä kerran päivässä kahden viikon välein.

Neuvolatädin mukaan tyyppi hengailee jo pää alaspäin, mutta mahtuu vielä hyvin kääntyilemään. Tyyppi monotti/nyrkkeili kovaa koko toimituksen ajan. Muutenkin tuntuu, että tämä on sata kertaa aggressiivisempi tapaus kun mitä Simo oli mahassa asustellessaan. Mulla on muutenkin hieman sellainen pelko, että synnytän jonkun 4-kiloisen drama queenin, jolla on koliikki ja ainakin erittäin voimakas oma tahto.

Kommentit

  1. Hyvä homma että on sokerit pysyneet hyvinä. Turhaan stressasit :) Tai no tarkoittaa se silti että ruokavaliosta pitää pitää huoli mutta ehkä siitä tulee nyt tapa joka pysyy yllä raskauden jälkeenkin :D

    VastaaPoista
  2. Sinulle on tunnustus: http://tuttirallia.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.