Siirry pääsisältöön

Muutto

Ostettiin vähän isompi asunto keväällä. Heinäkuun alussa talon piti valmistua, mutta se viivästyi yhden viikon ja päästiin muuttaa tällä viikolla. Edellinen kämppä on vielä myynnissä niin ei ollut onneksi kiire kamojen kanssa.

Kävin lainaamassa 20 muuttolaatikkoa ja lisäks paku neljäksi tunniksi. Tavalliseen autoon sai mahtumaan hyvin kamaa kun kaatoi takapenkit.

Muutto oli toissapäivänä ja eilen Fridan synttärit. Saatiin joten kuten tavarat paikoilleen ja kaikki tarjoilut ostin. Äiti teki kakun.

Nyt on totuttelua omakotitaloasumiseen. Onneks tontti on todella pieni. En osaa tehdä mitään puutarhahommia kun en ole ikinä asunut omakotitalossa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

Mitä meille kuuluu

Vauva on saanut lahjaksi uusia vaatteita. Mun suosikki on toi kuviollinen Tutan fleece-haalari. Tosin se on niin iso, että menee varmaan vasta ensi talvena. Lindexin norsu-body on myös ihana. Mutta tässä vähän tämän viikon touhuja. Käytiin ekaa kertaa kotona kylvyssä. Synnärillä kylpeminen oli ihan kauheeta, mutta kotona ollaan nautittu polskuttelusta. Huuto alkaa vasta siinä vaiheessa kun pitäisi nousta pois ammeesta :) Öisin meillä nukutaan tarrakapalossa Vappuna tutustuin kummitädin Lyyti-mäyräkoiraan. Meidän oma mäyris on vieläkin hoidossa. Isin sylissä on paras paikka nukkua