Siirry pääsisältöön

Shopping

Ylläri-tulospalkkojen ilmestyttyä tilille päätin lähteä pitkästä aikaa shoppailemaan jotain kivaa itselleni. Kaikki Helsingin keskustan, Itiksen, Jumbon jne. mammavaatekaupat olen jo kierrellyt tuloksetta joten päätin ajella Hyvinkäälle kauppakeskus Willaan.

Ensin kävin hakemassa Simolle 1-vuotiskuvausta ajatellen uudet pöksyt.

80cm Name It n.22e
Lisäksi Name Itillä oli paljon tuotteita -50% ja ostin myös yhden keltaisen t-paidan kesäksi.

Stadiumista ostin itselleni kengät. Kriteerinä oli löytää sellaiset, jotka saa helposti vetäistyä jalkaan kun tämän mahan kanssa kyykistelyt on yhtä tuskaa.

Stadium 19,90e
Sitten Hennesin mammavaate-osastolle, josta lähti mukaan

Pusero 12,90e
Pilkullinen mekko 14,90e (yltää mulla melkein polviin asti)
Paita alessa 5e
Kaikki kesävaatteet ostin sitä ajatellen, että niitä voisi käyttää myös synnytyksen jälkeen imettäessä.

Ja sitten sieltä Anton&Nina-kaupasta, jonka takia tuonne Hyvinkäälle lähdin löytyi housut

Farkut -50% n.22e
Liikkeessä ei ollut mitään juhlamekkoja esillä, mutta myyjä kävi ystävällisesti kaivelemassa mulle takahuoneesta jotain vanhoja mekkoja.. jotka oli myös -50% !

Mekko -50% n.20e
Ajattelin solmia tuon nauhan rusetiksi mekon taakse, enkä jättää tuohon eteen roikkumaan. Laitan mekon Simon 1-vuotisjuhliin ja mahdollisesti myös niihin toukokuisiin häihin.

Olin ajatellut, että mekkoon menisi rahaa n.80e joten nyt sainkin ison kasan vaatteita samaan hintaan :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o