Siirry pääsisältöön

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa.

Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin. 

Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä. 

Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden. 

Nyt olen saanut pari päivää viikossa vapaata ja nukun paremmin. Olen ekaa kertaa moneen vuoteen jouluna kotona ja ruhtinaalliset kolme päivää vapaata.

Vanha mäyris kuoli kaksi vuotta sitten joulukuussa. Se oli minulle tosi kova pala. Olimme kulkeneet yhdessä 13 vuotta ja yhtäkkiä Rusina oli poissa. Vannoin, etten enää ota uutta koiraa. Pääsiäisen jälkeen kävin hakemassa uuden mäyräkoiran pennun. Nyt Hilde täyttää kohta kaksi vuotta. Kaipaan vanhaa koiraa kyllä edelleen ja lapsetkin muistelevat tasaisin väliajoin.

Koronan vuoksi menetin rakkaan lentotyön, mutta hyvääkin se toi. Sain lomautuksen aikana levättyä kokonaisen helmi- ja huhtikuun. Lentotyössä kärsin korvatulehduksista, turvotuksesta ja unirytmi oli surkea. Nyt nukun hyvin ja olen ymmärtänyt sen, että minulle sopii paremmin jokin muu kuin normaali päivätyö. 

Korona on opettanut minua lepäämään ja viettämään aikaa enemmän ihan vain kotona. Rakastan reissaamista, mutta nyt ei olla kyllä reissattu yhtään mihinkään Suomen kohteita lukuunottamatta. Kaikki lasten harrastukset ovat tauolla koronan vuoksi. Ratsastamassa olen käynyt säännöllisesti. 

Ensi vuonna täytän 40. En tiedä vielä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. 

Joudunko ottamaan työni takia koronarokotteen heti ensimmäisten joukossa? Otin tänä vuonna ensimmäistä kertaa influenssarokotteen - ja olin sen jälkeen viikon sairaslomalla kuumeen ja kurkkukivun vuoksi. 

Toivon, että pysymme kaikki terveenä ja koulu voisi jatkua normaalisti ensi keväänä. Toivon myös, että oppisin itse vähän rauhoittumaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.