Siirry pääsisältöön

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa.

Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin. 

Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä. 

Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden. 

Nyt olen saanut pari päivää viikossa vapaata ja nukun paremmin. Olen ekaa kertaa moneen vuoteen jouluna kotona ja ruhtinaalliset kolme päivää vapaata.

Vanha mäyris kuoli kaksi vuotta sitten joulukuussa. Se oli minulle tosi kova pala. Olimme kulkeneet yhdessä 13 vuotta ja yhtäkkiä Rusina oli poissa. Vannoin, etten enää ota uutta koiraa. Pääsiäisen jälkeen kävin hakemassa uuden mäyräkoiran pennun. Nyt Hilde täyttää kohta kaksi vuotta. Kaipaan vanhaa koiraa kyllä edelleen ja lapsetkin muistelevat tasaisin väliajoin.

Koronan vuoksi menetin rakkaan lentotyön, mutta hyvääkin se toi. Sain lomautuksen aikana levättyä kokonaisen helmi- ja huhtikuun. Lentotyössä kärsin korvatulehduksista, turvotuksesta ja unirytmi oli surkea. Nyt nukun hyvin ja olen ymmärtänyt sen, että minulle sopii paremmin jokin muu kuin normaali päivätyö. 

Korona on opettanut minua lepäämään ja viettämään aikaa enemmän ihan vain kotona. Rakastan reissaamista, mutta nyt ei olla kyllä reissattu yhtään mihinkään Suomen kohteita lukuunottamatta. Kaikki lasten harrastukset ovat tauolla koronan vuoksi. Ratsastamassa olen käynyt säännöllisesti. 

Ensi vuonna täytän 40. En tiedä vielä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. 

Joudunko ottamaan työni takia koronarokotteen heti ensimmäisten joukossa? Otin tänä vuonna ensimmäistä kertaa influenssarokotteen - ja olin sen jälkeen viikon sairaslomalla kuumeen ja kurkkukivun vuoksi. 

Toivon, että pysymme kaikki terveenä ja koulu voisi jatkua normaalisti ensi keväänä. Toivon myös, että oppisin itse vähän rauhoittumaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

Kalju finninaama

Sen lisäksi, että pojasta on tullut kalju päälaelta sille on iskenyt tajuton akne! Posket kukkii ihan hurjasti. Voikohan tuolle tehdä mitään? Toissailtana meillä vaan huudettiin. Teki vissiin maitotilausta, koska rauhottui tissillä. Joskus klo 23 sain pojan vihdoin nukkumaan ja nukkuikin 6h putkeen! Oli todella luksusta saada nukkua niin pitkät unet. Eilen mentiin koko päiväksi mun porukoille. Jestas mikä operaatio oli saada koira, vaunut, vauva kaukaloineen ja muut kamppeet autoon! Perillä oli onneksi tarjolla paljon innokasta lastenhoitoapua. Plus sata ja yks lastenhoitovinkkiä siitä miten hommat hoidettiin silloin 30 vuotta sitten..(huoh). Mamma itse lökötteli aurinkotuolissa lehtiä lueskellen ja nautti hyvistä ruuista. Isi lähti sillä aikaa veneelle ja fudismatsiin. En sitten ollut tajunnut, että sunnuntaina on pyhä ja kaupat kiinni. Meiltä oli vaipat loppu... Päivisin nyt noilla kestoilla on pärjäilty muutenkin, mutta öisin en oo niitä kertaakaan vielä käyttänyt. Huoltikselt