Siirry pääsisältöön

Rv 33 alkoi

Nyt ollaan sitten jo raskausviikolla 33. En ole ehkä vielä ihan sisäistänyt sitä, että vauvahan syntyy jo ihan kohta! Tutkailin neuvolakorttia sen lääkärikäynnin jälkeen vielä kotona, ja kohdunkaula oli lyhentynyt (tammikuussa 3cm. nyt 2cm). Eli ilmeisesti supistelut on ainakin jotain saanut aikaiseksi :)

Eilen nukkumaan mennessä mieskin totesi, että kohta hän pääsee kokoamaan pinnasänkyä :) Oon ollut tässä viimeviikot jotenkin herkässä tilassa ja kaipaan koko ajan läheisyyttä. Normaalisti en ole yhtään sellainen pusipusi-tyyppi, mutta nyt ilmeisesti hormoonit vähän heittelee.

Mulla jatkuu operaatio vauvanvaatteiden pesu ja lastenhuoneen järjestely. Lastenhuoneessa on nyt rautasohva (jonka saa levitettyä sängyksi), vauvan lipasto, vaunut, pieni tv, stereot, yöpöytä, 2 rottinkista arkkua ja kirjahylly. Pinnasänky tulee aluksi meidän huoneeseen ja ei olla sitä sen vuoksi vielä koottu. Lastenhuoneeseen pitäisi laittaa jotkut kivat verhot ja matto. Nyt siellä on ihan järkyttävä jonkun miehen sukulaisen tekemä ruskea matto ja vielä karmeammat ruosteenoranssit samettiverhot... Lisäksi ostin sisustustarroja, ja ehkä yhden seinän voisi maalata.

Eilen kävin etsimässä miehelle synttärilahjaa, mutta sain taas todeta, ettei mun shoppailureissuista taida tulla enää mitään. Alkoi taas supistelemaan niin, että olin jo ihan varma etten ikinä pääse autolle saakka takaisin kävelemään :/ Lahja jäi ostamatta, mutta vauvalle ostin parit vaatteet.


Paita, ihana neuletakki ja kahdet sukkikset. Kaikki Zaran alesta yht.16e. Rakastan noita Zaran lastenvaatteita, mutta harvoin raaskin mitään ostaa normaalihintaisena. Olin opiskeluaikoina Zaran lastenosastolla töissä, joten vaatteita tuli hypisteltyä jo silloin...

Illalla käytiin hiihtämässä. Oon yrittänyt etsiä jotain liikuntamuotoa missä tuo lonkka ei kipeytyisi. Hiihtäminen olikin paljon helpompaa kun kävely, mutta kotiin kun pääsin oli liikkuminen taas tuskaista.

Kommentit

  1. Sä tuut viikon mua jäljessä, nyt vasta tajusin! Jännä nähdä kumpi joutuu/pääsee synnärille ensiksi. Meillä myös on nyt vasta valjennut, että vauva voi tosiaankin tulla aika nopsaakin jos on tullakseen.

    Sama homma tuon läheisyyden kanssa. Viime viikonloppuna luin miehelle esitteestä ihan, että näillä viikoilla äiti kaipaa enemmän paijaamista. Menee ehkä paremmin perille kun se on jossain julkaisussa kirjattuna ylös. :D

    VastaaPoista
  2. Paukkuliini mä veikkaan, että tää meidän vauveli tulee etuajassa.. Tai ainakin yritän ehtiä ennen sua synnärille :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o