Siirry pääsisältöön

Viimeinen työpäivä

Huh, mikä päivä! Heräsin klo 4.15 kun mies lähti lentokentälle. En sitten saanut enää nukuttua...

Lähdin töihin viimeistä kertaa ja tein puolikkaan työpäivän. Kamalasti oli tullut kahdessa viikossa sähköpostia ja muita hommia - delegoin ne sitten tylysti vaan muille. Ja sähköpostiin poissaoloviesti "Olen poissa toistaiseksi" :) Olis melkein tehnyt mieli laittaa "Olen poissa ikuisesti, tärkeämmissä töissä". Siinä kamoja pakkaillessa tuli jotenkin haikea fiilis! Vain pari työkaveria oli onneksi paikalla, niin ei sentään tullut vetisteltyä.

Töiden jälkeen näin pientä kummityttöäni. Neiti olikin jo hurjasti kasvanut, painoa kokonaista 6 kiloa! Osasi jo kovasti hymyillä eikä vierastanut yhtään kummitädin sylissä. Oli kiva päästä juttelemaan vauva-arjesta, käytiin kiertelemässä kauppoja ja kahviteltiin.

Kävin Hennesiltä ostamassa yhdet imetysliivit. Tuskailin siellä sovituskopissa vaikka kuinka kauan, kun ei meinannut sopivaa kokoa löytyä sitten millään. Mutta yhdet sopivat onneksi löytyi, voin pitää niitä nyt kotona ollessa kun olivat niin mukavat päällä.

Sitten ruokakauppaan ja oli kiva tehdä ruokaostokset pitkästä aikaa vaan itselle. Sai ostaa just sitä mitä huvittaa :) Eli ihania tuoremehuja, mehukeittoa, patonkia ja suklaavanukasta. Selvennettäköön, että mun mies on ihan kamala mehujuoppo. Jos ostan litran tuoremehua, se menee yhdessä illassa. Itse säästelen noita mehuja ja juon vaan lasillisen aamuisin.

Koko päivä liikkeellä ja autossa istuessa otti koville. Selkä on ihan lopussa ja jalat tönkköinä. Kävelen kuin ankka! Vaikka joinain päivinä nyt sairaslomalla olen miettinyt, että ihan hyvin voisin olla töissä.. Niin kyllä tuntuu kropassa huomattavasti paremmalta jos saan olla päivällä hissukseen.

Nyt vähän suklaata, telkkaria ja sitten unille. Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o