Siirry pääsisältöön

Kotosalla

Kaverini, joka synnytti tammikuun alussa esikoisensa on tulossa meille käymään ensi kuussa. Viipyy varmaankin pari yötä, joten kiva päästä seuraamaan vauva-arkea ihan 24/7.

Mies on infuenssassa ja ollut koko viikon kotona sairastamassa. Mulle ei onneksi ole tuo tauti tarttunut, taitaa näin raskaana ollessa vastustuskyky parantua.

Päivät on mennyt ihan kotona laiskotellessa. Yritän epätoivoisesti keksiä jotain tekemistä näille seitsemälle viikolle ennen laskettua aikaa.. Kaikki vauvanvaatteet on jo pyykätty, kaapit siivottu jne. Huuto.netiin olen laittanut kaikkia ylimääräisiä vaatteita ja tavaroita myyntiin.

Lonkka on ollut huomattavasti parempi nyt kun en ole enää ollut töissä. Kävelylenkkien jälkeen se kyllä kiukuttelee, ja samoin kävellessä alaselkä kipeytyy. Varsinkin kädet mulla puutuu nykyään helposti...

Yhtäkään raskausarpea ei ole vielä tullut! Rasvailen aina suihkun jälkeen koko kropan. Mitään raskausarville tarkoitettuja voiteita en ole käyttänyt, vaan ostan aina ihan jotain markettirasvaa, joka on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Suosikkini taitaa olla Freeman Replenishing Body Lotion. Pullo on riittoisa, hinta halpa (vähän alle 5e Prismassa) ja tuoksukin kiva.

Kommentit

  1. Mullakaan ei vielä ole arpia, ja toivon pääseväni pälkähästä. Sen verran turhamainen olen, että tiedän et itku pääsee jos arpia huomaan. Enpäs olis uskonut, mut näköjään se on niin.

    Hyvä kun lonkat pysyy parempana kotona ollessa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o