Siirry pääsisältöön

Itkukohtauksia ja valeraskaus

Flunssa sitten iski ja tänään jäin kotiin lepäämään. Jo kolmas kerta saikulla tämän vuoden puolella! Normaalisti joudun olemaan tosi vähän poissa töistä. Nyt en kyllä vauvan takia halua ottaa mitään riskejä.

Vauva on ollut tosi aktiivinen viimepäivinä. Möyrii, potkii ja hikottelee.. Normaalisti möyrimiset loppuu jos lähden itse liikkeelle, mutta eilen tyyppi ei rauhoittunut edes kävellessä. Onkohan se sitten ulkomaailmassa ihan samanlainen? Ei nuku yhtään ja viuhtoo vaan ympäriinsä.

Mies on ollut nyt aivan ihana. Silittelee mun vatsaa ja välillä soittaa vauvalle :) Itsellä on vissiin hormonit vähän vinksallaan kun yksin kotona ollessa itkeskelen ties mille pikkujutuille. Vauvan tarina ja Sydänääniä-telkkuohjelmat myös aiheuttaa hirveitä itkukohtauksia...

Meidän koira on kehittänyt itselleen valeraskauden. Ensin sillä oli pieni muovinen koiranlelu, jota kanniskeli ympäri kämppää ja piti omana pentunaan. Jouduttiin sit ottamaan se lelu siltä pois kun homma meni ihan mahdottomaksi. Nyt se otti sitten toisen pehmolelun "pennukseen".

Kommentit

  1. Voi raukka koira! Meillä tuo uros ei valeraskauksia kehittele, mutta huomasin muutoksen sen käytöksessä kun tulin raskaaksi. Koko ajan se seuraili minne menen, eikä enää riehunut samalla tavalla kuin ennen, eikä hyppinyt vastaan kun tulin kotiin. Kai se tais tietää ennen mua että olen raskaana. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o