Siirry pääsisältöön

Viimeinen perhevalmennus

Nyt on sitten kaikki viisi neuvolan järjestämää valmennuskertaa käyty. Eilen oli aiheena perheen ravitsemus ja suun hoito. Täytyy sanoa, että eipä tuolla hirveästi mitään uutta tietoa tullut. Heti siinä vaiheessa kun vauvalle kasvaa ensimmäinen hammas sitä yhtä hammasta pitää kuulemma alkaa harjaamaan hammastahnalla :) Awww... miten söpöä!

Mies lähtee huomenna viikon työmatkalle jenkkeihin. Pitääkin tehdä toivomuslista tuliaisista :) Vähän mietityttää miten pärjäilen täällä yksikseni viikon. Pitää varmaan mennä viikonlopuksi porukoille täysihoitoon ja yrittää kutsua kavereita käymään. Entä jos synnytys sattuisi käynnistymään jo ensi viikolla? Pitäisi varmaan soittaa taksi, viedä koira hoitoon matkalla synnärille ja... Kenet mä oikein ottaisin tukihenkilöksi synnytykseen, mun oman äidin?

Vauva on ollut viime päivinä ihan superaktiivinen. Saattaa olla pari tuntia putkeen hereillä, möyryää vaan ja maha heilahtelee miten sattuu. Potkuja tulee enää harvemmin, mutta välillä saattaa tulla yksittäinen tosi voimakas monotus. Herään aamuisin yleensä siihen, että vauva alkaa möyrytä. Ja eihän siitä nukkumisesta sitten enää mitään tule :)

Mietin mitä meidän pitäisi vielä vauvaa varten ostaa, joten tässä lista:

-imetystyyny (mikäköhän olis hyvä? En haluais sellasta "hernetäytteistä" vaan kiinteämmän)
-kertakäyttövaippoja
-itkuhälytin

En tiedä, tarvitseeko esim. rintapumppua välttämättä ostaa vielä tässä vaiheessa? Kaverini on ainakin pärjännyt hyvin ilman... Sellaisen saisi vissiin myös lainaksi neuvolasta.

Kommentit

  1. Mulle sanottiin myös neuvolasta ettei pumppua tarvi, kun sieltä saa lainaan. Löytyi sit se kirppispumppu halvalla niin ostin varuiksi.

    Imetystyyny mietityttää täälläkin, tosin meillä on aika monta tyynyä makkarissa jo, kai niistä sais jotenkin "pesän" rakennettua imetyksen ajaksi.

    VastaaPoista
  2. Imetystyyny-ongelma ratkesi, saan serkultani imetystyynyn lainaan :) Pumpun varmaan ostan vasta sitten kun vauva syntyy.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o