Siirry pääsisältöön

Ihan poikki

Tämä on varmaan sitä loppuraskauden väsymystä? Nukuin meinaan ensimmäistä kertaa kahden tunnin päikkärit. Teki kyllä hyvää!

Mammajooga oli peruttu, joten päivän urheilusuoritus oli 40min kävelylenkki lumituiskussa. Kävelyteitä ei oltu vielä ehditty aurata, ja lumessa rämpiminen oli tehokasta liikuntaa tämän möhömahan kanssa. Lenkin jälkeen lonkka ja alaselkä oli taas ihan tohjona, mutta pakko yrittää ees vähän liikkua kun täällä sisällä yksin meinaa pää räjähtää.

Pakkasin vauvan kotiutumisvaatteet valmiiksi hoitolaukkuun. Sain vaunujen mukana Emmaljungan hoitolaukun. Aika rumahan se on, mutta saa kelvata :) Valitsin bodyn ja potkarit sekä 50- että 56-koossa. Noi viiskymppiset vaatteet näyttää niin tajuttoman pieniltä, että saas nähdä onko ne jo valmiiksi liian pieniä kun vauva syntyy. Oman sairaalakassin pakkaan sitten vähän myöhemmin.


50cm kotiutumisvaatteet


56cm. Päällysvaatteiksi laitan joko nuo fleecehousut + karvatakin tai sitten topatun fleecehaalarin. Voi olla, että huhtikuussa on jo aika lämmin eikä toppavaatteita enää tarvita?

Nyt tulee sitten vähän ällöttävää juttua, mun tissit on nimittäin alkanut falskata! Yöllä nukkuessa on jo monena aamuna ollut toisen rinnan kohdalla sellainen kiva kuivunut läntti. Ja tänään päikkäreillä näköjään toinenkin tissi on alkanut vuotamaan...

Ps. Riikan blogista löytyy kiva arvonta http://riikkakotiaiti.blogspot.com/2012/02/polarn-o-pyret-arvonta.html

Kommentit

  1. Mulla on päikkärit ihan tuttua kauraa. :D Onneksi voi levätä, ei tätä puuskutusoloa oikein muuten jaksais.

    VastaaPoista
  2. Mun unirytmi on mennyt ihan sekaisin noista päikkäreistä :( Ei kai auta muu kun vaan kitkutella hereillä jatkossa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o