Siirry pääsisältöön

Rv 30+5

Enää 19 päivää töitä jäljellä! Tässä vois jo alkaa aamukampaa askartelemaan...

Tein viime yönä nukkumisennätyksen. Nukuin kun tukki koko yön, enkä käynyt kertaakaan vessassa. Mäyräkoira toimi selänlämmittäjänä ja yritin tunkea tyynyjä haarojen väliin, jotta saisin selälle hyvän nukkumisasennon.

Mulle on nyt ilmaantunut uusi ihana raskausoire.. toinen nivunen on ihan älyttömän kipeä kävellessä. Tuntuu siltä, että toi toinen jalka yrittää kokonaan irtautua mun ruumiista ja sitä pitää "raahata" perässä. Ilmeisesti tää on nyt sitä lantion löystymistä? Näytin eilen varmaan aika koomiselta kun raahauduin kotiin juna-asemalta. Vauhti oli olematon, supisteli ja toinen jalka raahusti siellä jossain puoli metriä jäljessä... Illalla en sohvalta noustessa meinannut päästä enää kävelemään ollenkaan.

Selkäkipuihin on muuten auttanut tosi paljon mikrossa lämmitettävä kauratyyny. Mitään särkylääkkeitä en oo viitsinyt syödä, kun jouduin vetämään Panadolia alkuraskaudessa niin hulluna noihin pääkipuihin.

Tänään on neuvolan järjestämä fysioterapeutin luento ja sen perään mammajooga. Jännää päästä näkemään muitakin lähiseudun huhtikuussa synnyttäviä mammoja :)

Kommentit

 1. Just meinasin blogata samasta asiasta. Aa Aa Ankka, ainakin kävely muistuttaa ankan lyllerrystä täälläkin. Liitoskipuja nuo taitaa olla, kun alapäätä vihloo ihan uudella tavalla.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulta, että pakko melkein kommentoida :) Mä kokeilin noihin kolotuksiin tukivyötä. Nyt en pärjää puolta päivääkään ilman, jos meinasin päästä iltaisin itse ylös sohvalta ilman kivun aiheuttamaa älähdystä.
  Toivotavasti helpottais tuollaiset olot pian.

  VastaaPoista
 3. Paukkuliini mä oon lyllertänyt jo jonkin aikaa... mutta nyt vaapun ja raahaan samalla tota toista jalkaa. Ja välillä pysähtelen puuskuttamaan kun alkaa supistaa :) Mitenköhän sitä jaksaa vielä nää 2 kuukautta!

  Nanna meiltä vissiin tuolta terveyskeskuksesta saisi lainata sellasta vähän alemmas tulevaa tukivyötä, mutta sen kanssa ei voi istua. Tuo mun oma tukivyö tukee lähinnä mahaa ja aiheuttaa aika paljon supistuksia :(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o