Siirry pääsisältöön

Masukuva rv 34 ja raskauskiloista


Sain muuten eilen kuulla serkultani, ettei mahani kuulemma ole kasvanut yhtään sitten joulukuun! Mun mielestä kyllä on.. Tai kai joillain sitten on vielä isompi maha näillä viikoilla?

Kokeilin tässä yksi päivä huvikseni vanhoja kesävaatteita. Siis sellaisia, joita käytin useampi vuosi sitten kun olin vielä hiukan paksummassa kunnossa. Jännä, että esim. yksi Vero Modan hame kokoa 42 mahtui tuon masun päälle ihan hyvin :) Että kuinka paksussa kunnossa mä oikein silloin olen ollutkaan...

Odotan tosi paljon jo kevättä, että pääsisin liikkumaan normaalisti ja ostamaan uusia vaatteita! En halua kehittää mitään stressiä näistä raskauskiloista, mutta olisi kiva jos heinäkuussa mahtuisin taas viime kesän vaatteisiin. En ole ikinä ollut mitään laihduttajatyyppiä, mutta paino on vaihdellut eri elämäntilanteiden välillä reilustikin. Kaikki liikkuminen (eritoten ratsastus) vaan on helpompaa jos kiloja on vähemmän. Toivon kovasti, että imetys onnistuisi ja ehtisin äitiyslomalla tekemään paljon vaunulenkkejä.

Kommentit

 1. Hieno masuhan siellä kasvaa! Minä katselin kuvastosta kesävaatteita, ja ainut jota hinkusin oli t-paita! :D Mulla on vanhat vaatteet pusseissa, saa nähdä mahdunko niihin ikinä enää. Jos en, niin saapahan sit ostaa hyvällä omallatunnolla uusia.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sun vatsa on ihan hyvän kokoinen viikkoihin nähden :) Ja eihän kaikki voi olla saman kokoisia samoilla viikoilla, yksilöitähän tässä ollaan. En oikein tiedä mistä ne "arvostelijat" kommenttinsa repivät, kun aina on muka liian iso tai liian pieni. Oon itse kuullut arvosteluita koko raskausajan siitä, että maha on liian pieni ja se ei ole kivaa.. Alkaa olla kuppi pian niin täynnä, että raivostun varmaan seuraavasta arvostelijasta :D
  Sulla on muuten kivan oloinen blogi, liityin tänään lukijaksi :)

  http://sittenkunlehmatlentaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Paukkuliini: Mulla on kans kaikki kesävaatteet varastossa. Jotenkin epäilen, tuleeko esim. housut ikinä mahtumaan mulle jos lantio raskausaikana jotenkin levenee pysyvästi? No, se on sitten sen ajan murhe :)

  Milla: Kiva kun löysit blogiini :) Olin varsinkin alussa tosi kypsä noihin masukommentteihin. Suurimman osan mielestä mun masu on tosi pieni, sitten taas yhden kaverin mielestä olin jo ihan järkyttävä tankki.. Ota näistä nyt selvää :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o