Siirry pääsisältöön

Mitä olen 11 päivässä oppinut...


1. Kun menet kahvilaan vauvan kanssa, ei kannata tilata a.) jätskiä b.) kuumaa kahvia vaan mielellään jotain sellaista, mikä ei jäähdy tai sula. Joudut kuitenkin imettämään kahvilan vessassa pitkän tovin...
2. Älä osta pikkuvauvalle mitään vaatteita, joita ei saa helposti puettua. Ei mitään pään yli kiskottavia hepeneitä siis.
3. Joku imetyspaita olisi myös hyvä olla olemassa, ei ole kiva vilautella tissejä kylässä ja julkisilla paikoilla
4. Ne pissat tulee aina siihen hoitopöydälle, joten varaudu suojavarustuksin
5. Valmista itsellesi vaan nopeasti lämmitettäviä ruokia ja opettele syömään ne samalla kun imetät
6. Älä missään nimessä kerro äidillesi, että vauva nukkuu perhepedissä. Älä kerro mistään muistakaan käytännöistä, sillä äitisi pitää niitä vaan hengenvaarallisina ja täysin väärinä. 30 vuotta sitten vauvanhoidon suositukset oli vähän erillaisia kun nyt.
7. Paidat on hyvä olla mustia, ei missään nimessä valkoisia. Maitoa on joka paikassa kuitenkin.
8. Jos käytät kestovaippoja keksi likaisille vaipoille joku hyvä säilytyspaikka. Vieraita ajatellen vessan patterilla roikkuvat sinappikakkavaipat eivät ole se paras sisustuselementti
9. Vauvan kanssa on turha tehdä mitään aikatauluja. Myöhästyt junasta kuitenkin kun 5min ennen lähtöä tapahtuu kakkakatastrofi ja vauva pitäisi vielä imettääkin.
10. Suunnittele kaikki reissut niin, että selviät kotiin ennen seuraavaa imetystä

Kommentit

 1. Juurikin näin!

  Terv. Nimimerkki "Just syötiin ruoka mut vauvallakin oli nälkä samaan aikaan ja siinä sitä sit oltiin..."

  VastaaPoista
 2. Joo siis vauvalla on aina nälkä silloin kun oot itse ehtinyt ottaa yhden suupalan omasta ruuastasi.
  Vinkkinä noihin vaippoihin sisustuselementtinä, että heittäkää ne käytetyt vaipat suoraan koneeseen...

  VastaaPoista
 3. toi sun älä kerro äidille-kommentti, jes, kyllä SO tRUE!

  Laitan sulle kutsun Playtimeen as soon as! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o