Siirry pääsisältöön

Tissittelypäivä

Tänään tuntuu, että en ole oikeasti tehnyt muuta kun imettänyt. Joku tankkauspäivä pikkuisella menossa vissiin, roikkuu koko ajan tissillä.

Lähdin eilen ekaa kertaa vauvan kanssa reissuun ilman miestä. Ensin en saanut vauvaa turvakaukaloon toppapuvun kanssa. Otin sitten puvun pois että sain turvavyöt kiinni. Ulkona asteita +15, joten pikkunen olis paahtunut autoon sen puvun kanssa. Noh, seuraavaks en saanut sitten rattaita mahtumaan takakonttiin.. Aikani siinä sitten yritin ja lopulta ne mahtui. Kun pääsin kotiin, en saanut turvakaukaloa irti telakasta. Mä en vaan osaa!

Tänään lähdin kirppikselle vauvan kanssa, ja kun olin siellä ollut ehkä 2 minuttia alkoi hirveä huuto. Menin sovituskoppiin imettämään, mutta huuto vaan jatkui imetyksestä huolimatta. Lähdettiin sitten äkkiä kotiin ja huuto jatkui autossakin. Normaalisti poitsu nukahtaa heti kun auto lähtee liikkeelle... Oli pakko käydä pikaisesti ruokakaupassa vielä rääkyvä nyytti kainalossa. Huoh, huomenna en taida poistua täältä kotoolta mihinkään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o