Siirry pääsisältöön

Sälli 1kk

Tänään käytiin neuvolalääkärissä 1 kk-käynnillä. Sällille oli tullut mittaa 55cm (viimeksi 53cm) ja painoa komeat 4410g (viimeksi 3710g). Päänympärys oli 38cm, kasvanut sekin sentillä. Neuvolalääkärin terveiset: "kasvaa hyvin, jäntevä poika. Iho siisti".

Joka kerta neuvolassa poika saa raivarit.. Nytkin jouduttiin odottelemaan aika kauan vuoroa ja ehti tulla nälkä. No ei sitten muuta kun tissit esiin siinä odotushuoneessa. Neuvolatäti tulikin sitten pyytämään meidät sisälle ja jäi imetykset kesken. Tästä tuli kova huuto. Seuraavaksi lensikin sitten taas pissa komeassa kaaressa lääkärin päälle.

Neuvolasta kärryteltiin kirppikselle ja yritin etsiä poitsulle kesävaatteita. Heikosti niitä näytti olevan tarjolla, mutta yhden shortsihaalarin ja uikkarit sentään löysin. Ja jotain ei-niin-kesäisiä vaatteita ja kuvioharsoja. Kestovaippoja en löytänyt yhtään.

Olen nyt alkanut käyttää harsovaippoja. Laitan niiden päälle ImseVimsen kuoren, koska meidän villavaippahousut on mystisesti kadonneet. Nuo harsovaipat on ihan älyttömän käteviä! Eikä kertaakaan ole tullut vielä ohivuotoja. Olen taitellut ne origamiksi ja laittanut lisäimua väliin.

Meille on muodostunut jonkun sortin yöllinen rytmi! Mennään nukkumaan siinä klo 23 ja kolmelta herätään syömään. Seuraavan herätys on klo 6 maissa. Selviän ihan loistavasti noilla 4+3 tunnin yöunilla! Yleensä vielä nukutaan aamulla parit lyhyemmät unet tuon päälle. Yöllisten imetysten jälkeen en enää uskalla siirtää poikaa omalle paikalle. Imetän siis toisesta tissistä ja sen jälkeen liutan lakanan avulla pojan nukkumaan omalle paikalleen meidän tyynyjen tasolle. Seuraavalla herätyksellä siirrän pojan toiselle puolelle mun tyynyä ja imetän toisesta tissistä jne. Näin jopa muistan kummasta tissistä olen viimeksi imettänyt ;) Jos syötön jälkeen jäädään kitisemään ja huitomaan, siirrän pojan yleensä nukkumaan mahalleen. Siinä se rauhoittuu yleensä hyvin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.