Siirry pääsisältöön

Manducassa

Viikonloppuna testailtiin manducaa. Ensin lähdettiin isin fudismatsiin ja tyyppi nukkui tyytyväisenä manducassa pelin ajan. Käytiin myös aika haastavakulkuisella luontopolulla, jossa isi pääsi vuorostaan testaamaan kantamista. Täytyy sanoa, etten itse varmaan olisi edes jaksanut niitä puunrunkojen ylityksiä ja kamalia mäkiä tuon nyytin kanssa. Mutta siis ensivaikutelmat manducasta on varsin positiiviset :) Nyt pääsen helposti esim. aamuisin koiran kanssa ulos kun laitan pojan vaan manducaan jatkamaan unia. Ja moni autoreissukin on helpompi toteuttaa kun ei tarvitse nostella noita ei-niin-kevyitä Emmaljungia takakonttiin. Julkisilla toki kuljen jatkossakin vaunujen kanssa, niin ei tarvitse lippua ostaa.

Isi ja poitsu tiimiasuissa :)

Mami puki ihan liian ison haalarin päälle.

Meinasi muuten taas eilen tulla itku silmään, kun yhdet koon 56 potkarit oli jäänyt liian pieniksi :( Tällä hetkellä vielä osa 50cm vaatteista mahtuu, mutta bodyt on jäänyt liian lyhyiksi. Joten käytössä on nyt koko 56 ja joitakin 60cm vaatteita. Mitä ihmettä mä noille liian pienille vaatteille teen? Osan voisi tietysti viedä kirppikselle, mutta en millään kaikista raaski luopua. Jos meille tulee vielä lisää lapsia niin senkin puolesta ne olisi kiva säästää.

Meillä on tuo karvainen varahoitotäti... Yks aamu kun heräsin nukkui poitsu ja mäyräkoira vierekkäin sulassa sovussa.

Jostain syystä en nyt saa muita kuvia tänne lisättyä, kun blogger kiukuttelee :/

Vielä viisi viikkoa ja sitten alkaakin miehen kuuden viikon kesäloma. Lomalla varmaan veneillään, kunhan saan poitsulle pelastusliivit hommattua. Olen myös suunnitellut automatkaa Tuuriin, Kalajoelle ja Yyteriin. Osan öistä voisi ehkä nukkua teltassa ja osan hotellissa. Syyskuussa lähdemme isommalla porukalla luultavasti viikoksi Kroatiaan.

Kommentit

  1. Mäkin meinaan säästää ainakin kivoimmat, jos kävis niin, että perhe suurenis vielä...

    Poiketkaa kylässä jos Kalajoelle asti ajatte. Asutaan täs matkan varrella. ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.