Siirry pääsisältöön

Haaste

Taas niin perusmaanantai.. Herään yhdeksän maissa siihen, että vauva huutaa vieressä. Yritän imettää, ei auta. Yritän ottaa vauvan kainaloon, kitinä vaan jatkuu. Yritän laittaa vauvan masulleen, huuto yltyy. Kunnes tajuan, että yökkäri on märkä. Ei muuta kun vaipanvaihtoon, olen onnistunut asettelemaan vaipan jotenkin huonosti pari tuntia sitten. Sitten syötän vauvan ja saan ihan järkyttävät puklut paidalle ja hiuksiin.

Lataan kahvinkeittimen ja teen aamupalaa. Kesken aamupalan alkaa taas kitinä sitteristä. Yritän laittaa tutin, mutta sylkee sen pois. Kitkutan sitteriä ja sekään ei tunnu auttavan. Sylissä olisi hyvä, mutta se aamupala pitäisi myös yrittää syödä. Vaippa taitaa olla taas märkä. Kokeilen nyt ensimmäistä kertaa harsovaippoja ja niissä on aika lyhyt vaihtoväli.. Vaipat saadaan vaihdettua ja yritän käydä nopeasti vessassa. Huuto vaan yltyy.. Lopulta vauva simahtaa hoitopöydälle ja huokaan helpotuksesta, kunnes koira alkaa haukkua. Vauva herää, huuto jatkuu. Pidän puhuttelut koiralle. Sitten ei muuta kun tissiä kehiin ja sen jälkeen seuraakin simahdus. Tässä vaiheessa kahvi onkin jäähtynyt ja koira on syönyt aamupalan rippeet salaa.


Pinkki Pingviini heitti minulle seuraavanlaisen haasteen.

Tarkoituksena on vastata esitettyihin kysymyksiin ja keksiä 11 vähintään yhtä kiperää kysymystä seuraaville haastetuille ja heittää haaste eteenpäin.

1. Minä viikonpäivänä olet syntynyt? Keskiviikkona
2. Uskotko horoskooppeihin, niihin ihan oikeisiin horoskooppeihin? En usko
3. Tiedätkö mikä olet kiinalaisessa horoskoopissa merkiltäsi? Jos, niin mikä? Muistaakseni kukko?
4. Lottoatko? Silloin tällöin.. laitan myös Viking Lottoa ja Kenoa
5. Mitä fyysistä piirrettä itsessäsi inhoat? Paksuja pohkeita, saappaita on vaikea löytää!
6. Tiedätkö kuka on Johanna Tukiainen? Tottakai, luen porukoilla aina ensimmäiseksi Seiskan..
7.Uskotko suojelusenkeleihin? Tähän en osaa vastata.. en varmaan?
8. Suklaa-, mansikka- vai vaniljajäätelö? Suklaa
9. Laitatko juuston leivällä kinkun alle, päälle vai syötkö ilman? Juusto päälle
10. Kananmuna keitettynä, kokkelina, paistettuna vai uppomunana? Kovaksi keitettynä
11. Coffee or Tea? Kahvi

Ja tässä kysymykset:

1. Jos joutuisit autiolle saarelle ja saisit syödä vain yhtä ruoka-ainetta loppuelämäsi, mikä se olisi?
2. Mikä on toinen nimesi?
3. Oletko kissa- vai koiraihmisiä?
4. Oletko käynyt Tuurissa?
5. Huonoin tv-ohjelma?
6. Elämäsi rohkein teko?
7. Bikinit vai uikkarit?
8. Toivoitko enemmän tyttöä vai poikaa?
9. Ihaninta vauva-arjessa on?
10. Mitä pelkäät?
11. 10 vuoden päästä haluan?

Seuraavaksi haastan:
Millan
Enman
Hannan
Lydaksen

Kommentit

  1. Hih, surkuhupaisaa välillä tää arki vauvan kanssa. Meillä ei sentään koira ole aamupalaa ryöstämässä (tekis sen varmaan jos olis sisällä samaan aikaan) mutta kylläpä ne aamujuomiset aika usein jäähtyy.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o