Siirry pääsisältöön

Poitsu 2 viikkoa vanhana neuvolassa

Eilen käytiin taas neuvolassa. Heti alkuun poitsu esitteli bravuurinsa eli pissasi neuvolatädin päälle :)

Painoa oli tullut +260g/vko. Nyt painoa 3710g ja pituttakin jo 53cm (+3cm). Päänympärys oli kasvanut sentillä, nyt 37cm.

Neuvolatädin kommentit: "Paino nousee hyvin. Virkeä terhakka poika. Rintamaitoa saa, pientä korvikelisää muutaman kerran saanut. Hienosti hoidettu poika".

Mami oli taas niin ylpeä pienestä :) Tätä samaa ylpeydentunnetta esiintyy myös jos työntelen vaunuja yksikseni kaupungilla. Tulee käveltyä ihan rinta rottingilla.

Viime yö ja tämä aamu oli jotain ihan horroria. Poika vaan huusi ja huusi, eikä suostunut nukahtamaan. Ei auttanut tissittelyt, hyssyttelyt, vaipanvaihto, sylittely, hieronta eikä korvikepullo. Mietin, että voisko johtua noista D-vitamiinitipoista mitkä aloitettiin? Olin aamulla ihan poikki! Saatiin sitten lopulta nukuttua klo 11-13 ja se auttoi onneksi vähän. Nyt poitsu vetelee sikeitä partsilla jo kolmatta tuntia. Osaisimpa minäkin nukkua niitä päikkäreitä... Oon nyt yksin hoitanut nuo yölliset vaipanvaihdot ja imetykset tietenkin kun miehen pitää jaksaa herätä ajoissa töihin.

Poitsulle mahtuu muuten nyt jo 56 senttisetkin vaatteet :) Ja sain eilen ekaa kertaa imetettyä ilman rintakumia. On ollut kyllä kamalaa sähläystä noiden rintakumien kanssa, kun tuntuu, että ne on aina hukassa! Ja sitten tämä meidän pieni rakas koira käy pureksimassa niitä aina kun silmä välttää.

Kommentit

  1. Ja saatkin olla oikein ylpeä pojasta! Hän on niin kauniskin :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä jos pääset kumeista, ne on vaivalloisia ja aiheutti ainakin meillä turhia ilmavaivoja pienelle. Ootkos koittanut antaa D-tipat pieninä määrinä päivän mittaan, jos auttais? Jos siis ne aiheuttaa ongelmia..

    VastaaPoista
  3. Saitko neuvolasta öljypohjaisia tippoja? Se öljy aiheuttaa kuulemma monelle mahakipuja kun ei pienten vatsa osaa vielä pilkkoa sitä.Mä vaihdoin suoraan vesipohjaisiin tippoihin.Bioteekin teho-d-tipat on meillä toiminu ilman vatsanväänteitä ja niitä ei tartte antaa kuin 1 tippa päivässä. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o