Siirry pääsisältöön

Neuvola 38+1

Rv 38+1

Paino +1140g/vko
Turvotus +
Verenpaine 112/82
Pissa puhdas
Sf-mitta 32 (alakäyrällä)
Lapsiveden määrä normaali
Raivotarjonta
Sykkeet 135-155
Liikkeet ++

Vauvan pää oli kiinnittynyt :) Neuvolatädin mukaan siellä ollaan ihan lähtökuopissa jo! Sanoi, että vauva voi syntyä milloin vaan.

Eilen illalla tuli taas supistuksia, jotka sitten hävisi. Aamulla sama juttu. Aika turhauttavaa.

Kommentit

 1. Tiedän niin ton tunteen, kun supistukset häviää. Pari yötä oon valvonu mahan kans, ainut positiivinen puoli on ainakin vielä ettei mua oo sattunu yhtään. En vaan saa nukuttua kun kaveri alkaa joka supistuksen jälkeen jumppaamaan.
  En kyllä laita hanttiin yhtään vaikka pikkunen päättäs tulla jo, viikkoja on kuitenki jo 39+3.
  Jaksuja sulle, ei oo paljoo enää jäljellä, toivottavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsempistä ja sä taidat kyllä ehtiä sinne synnärille ennen mua :) Se tässä ehkä just turhauttavinta onkin, että kun supistukset on selkeästi kipeitä ja sitten n. puolen tunnin jälkeen ne aina loppuu.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o