Siirry pääsisältöön

Tunnustuksia

Sain Paukkuliinilta (http://hupsishupsis.blogspot.com/) ja Lydakselta (http://gravid-raskaana.blogspot.com/) One lovely blog-tunnustuksen.


Tässä säännöt:

Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
Kirjoita seitsemän random-faktaa itsestäsi.
Lahjoita tämä sama award max. 15 muulle bloggaajalle/blogille

1. Olen todella laiska ihminen, teen kaikki jutut vasta viime tipassa. Esim. junalle pitää aina juosta ja imuroin vain silloin kun on vieraita tulossa.
2. Ehkä entisessä elämässä olin kosmetologi, koska rakastan yli kaiken finnien/mustapäiden puristelua :)
3. Vihaan karppaajia ja muita ruokarajoitteisia, jotka pitävät kovaa meteliä omista ruokatottumuksistaan
4. Ostan meikkejä, hiustuotteita ja korkokenkiä jotka jäävät käyttämättä. En oikeasti ikinä meikkaa tai laita tukkaani, korkokengistä puhumattakaan.
5. Olen todella suorasanainen enkä aina ihan mieti mitä suustani päästän
6. Tulen tosi helposti merisairaaksi
7. Puhun suht sujuvasti englantia ja ruotsia. Lisäksi olen opiskellut espanjaa, saksaa, ranskaa ja japania. Näitä kieliä puhun vaan kahden promillen humalassa.

Annan tunnustuksen eteenpäin blogeille

TääValssi (http://taavalssi.blogspot.com/)
Sirkutusta aamuauringossa (http://sirkutustaaamuauringossa.blogspot.com/)

Lisäksi sain Liebster-blog tunnustuksen Millalta (http://sittenkunlehmatlentaa.blogspot.com/). Kiitos paljon Milla :)


Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!

Milla lähetti mulle myös 10 lempiasiaani-haasteen.

Kerro kymmenen asiaa joista pidät ja haasta sitten viisi bloggaajaa tekemään sama.

1. Peiton alla muhineen mäyräkoiran tuoksu
2. Twister-mehujää
3. Maksamakkara
4. Vauvamasu (erityisesti silloin kun siellä ei muljuta)
5. Rakas mieheni
6. Rakas hevoseni
7. Juoruilu
8. Laiskottelu
9. Aurinko
10. Mansikka margarita

Haastan:

Paukkuliinin (http://hupsishupsis.blogspot.com/)
Ruuhkavuosiratsastajan (http://quarantie.blogspot.com/)
Lydaksen (http://gravid-raskaana.blogspot.com/)
Alaniksen (http://tuleva-aiti.blogspot.com/)
Adan (http://nytkunoletsiina.blogspot.com/)

Kommentit

  1. Moi Malla ja kiitos! <3

    Yksi kysymys: koskiko haaste liebster blogia SEKÄ kymmentä lempiasiaa vai vaan jälkimmäistä? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Haaste vastaanotettu :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.