Siirry pääsisältöön

16 days left

Kävin tänään Sellossa Lindexin järjestämässä Baby-aamussa. Tilaisuudessa esiteltiin Lindexin, Ainun ja BabyBjörnin tuotteita. Lisäksi sai ostaa vauvanvaatteita -30% alennuksella. Paikalle oli änkenyt 50 mammaa lastenvaunuineen... Ostin vauvalle yhden pikku trikoohaalarin 6 eurolla ja lisäksi saatiin tuotelahjakassit, joissa oli vauvan hammasharjat, pesunestettä, vanulappuja ja jotain muuta pientä sälää. Ihan kiva tilaisuus, mutta ehkä mulle vähän turhan raskas näillä viikoilla.

Mulle on koko raskausajan tuottanut tuskaa seisominen. Jos joudun seistä vähänkin paikoillani alkaa pyörryttää ja hikeä pukkaa pintaan. Jouduin sitten menemään välillä pukukoppiin istuskelemaan, kun alkoi olo olla sen verran tuskainen.

Eilen ja tänään en ole jaksanut päivisin muuta kuin maata sohvalla tai sängyssä. Tuntuu, että väsyttäis ihan koko ajan. Selkä on ihan tulessa ja välillä supistelee. Eilen illalla tuli taas kipeitä supistuksia jonkun aikaa, mutta sitten ne meni ohi. Sais jo mun puolesta pikkuhiljaa alkaa jotain tapahtumaan!

Olen muuten itse syntynyt tismalleen laskettuna päivänä ja pikkusiskoni n. kuukautta ennen laskettua aikaa. Mieheni on kuulemma syntynyt pari viikkoa lasketun ajan jälkeen ja painoakin oli se lähemmäs 5 kiloa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.