Siirry pääsisältöön

Masukuva rv 35+jotain


Tässä taas masukuvaa. Masu senkun jatkaa kasvamistaan! Vatsanahka tuntuu jo aika pinkeeltä ja pakko rasvailla joka päivä. Vaihdoin apteekin rasvoihin neuvolatädin vinkistä. Ilmeisesti noi vartalorasvojen hajusteet aiheutti sitä kutinaa?

Mies on nyt talvilomalla ja annoin sille hommiks mm. pinnasängyn kokoamisen ja turvakaukalon asentamisen autoon. Lisäks pitäs noita rattaita sovitella tonne auton takakonttiin, itse kun en niitä sinne saanut hakureissulla mahtumaan. Mies on kyllä miettinyt et jos vaihtais autoa ennen vauvan syntymää. Mutkun mä haluisin, että meillä olis toi nykyinen näppäränkokoinen auto mikä on helppo laittaa taskuparkkiin... Saas nähdä. Miks miehille tulee aina keväällä kamala autokuume?

Herään muuten joka aamu siihen, et joko on kauhee vessahätä tai sit selkä vaan niin lopussa ettei enää pysty makaamaan. Huomenna pääsee onneks kylpylään lilluttelee :)

Kommentit

  1. Hieno masu!

    Meillä ei onneks tarvi autoa vaihtaa, kun pakko olla tää 7-paikkainen, joka onkin täynnä vauvan synnyttyä. Saas nähdä mihin minibussiin joudutaan siirtymään jos sattuis joskus tulemaan toinenkin muksu...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.