Siirry pääsisältöön

Masukuvaa ja ostoksia


Rv 37+0


Masu edestä. Ei hitto me repeiltiin tälle kuvalle miehen kanssa eilen! Miten voi maha näyttääkin noi pelottavalta? Napa sentään vielä on tallella kuopassaan. Ja mikä toi mystinen viiva tossa alavatsalla on, joka menee ihan vinoon eikä jaksa nousta napaan asti. Oon ollut tähän asti sitä mieltä, et se on vaan joku housun saumojen painauma, mutta miehen mielestä se on ilmiselvä linea negra :)

Täällä meilläpäin on ihan mahtava Facebookin kirppis-ryhmä lastentarvikkeille. Homma toimii siis niin, että tällä alueella asuvat voivat myydä ja ostaa lastentarvikkeita. Tavaroita ei postitella vaan ne käydään noutamassa, joten postikulut säästyy. Oonkin tehnyt tuolta ryhmästä tosi kivoja ja edullisia löytöjä ja myös myynyt jotain turhaa tavaraa. Tässä jotain viimeaikaisia kirppishankintoja:

Kuvat näköjään menee taas ihan miten päin sattuu...

Tänään oli aamulla ihan mahtava ilma ja lähdin koiran kanssa tallille. En oo nyt loppuraskaudessa käynyt kun pari kertaa viikossa tallilla. Heppa asuu pihatossa, eli on 24/7 ulkona kavereiden kanssa, joten mikään pakko sitä ei ole joka päivä liikuttaa. Hepalla käy pari vuokraajaa ja sitten kaverit on autelleet myös viime aikoina, kun en enää muuhun itse kykene kun juoksuttamaan. Tehtiin vielä jonkun aika sitten talutuslenkkejä maastossa, mutta nyt on niin liukasta etten uskalla enää lähteä. Ihan jo perusteellinen harjauskin alkaa käydä näillä viikoilla kunnon päälle. Mulla alkaa olla jo kova hinku hepan selkään, kun viimeks oon joulukuussa ratsastanut :) Tässä vielä kuva pollesta, kyseessä siis pieni suomenhevosruuna.


Leivoin perjantain kunniaks marjarahkapiirakkaa ja foccacia-leipää. Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o