Siirry pääsisältöön

Masukuvaa ja ostoksia


Rv 37+0


Masu edestä. Ei hitto me repeiltiin tälle kuvalle miehen kanssa eilen! Miten voi maha näyttääkin noi pelottavalta? Napa sentään vielä on tallella kuopassaan. Ja mikä toi mystinen viiva tossa alavatsalla on, joka menee ihan vinoon eikä jaksa nousta napaan asti. Oon ollut tähän asti sitä mieltä, et se on vaan joku housun saumojen painauma, mutta miehen mielestä se on ilmiselvä linea negra :)

Täällä meilläpäin on ihan mahtava Facebookin kirppis-ryhmä lastentarvikkeille. Homma toimii siis niin, että tällä alueella asuvat voivat myydä ja ostaa lastentarvikkeita. Tavaroita ei postitella vaan ne käydään noutamassa, joten postikulut säästyy. Oonkin tehnyt tuolta ryhmästä tosi kivoja ja edullisia löytöjä ja myös myynyt jotain turhaa tavaraa. Tässä jotain viimeaikaisia kirppishankintoja:

Kuvat näköjään menee taas ihan miten päin sattuu...

Tänään oli aamulla ihan mahtava ilma ja lähdin koiran kanssa tallille. En oo nyt loppuraskaudessa käynyt kun pari kertaa viikossa tallilla. Heppa asuu pihatossa, eli on 24/7 ulkona kavereiden kanssa, joten mikään pakko sitä ei ole joka päivä liikuttaa. Hepalla käy pari vuokraajaa ja sitten kaverit on autelleet myös viime aikoina, kun en enää muuhun itse kykene kun juoksuttamaan. Tehtiin vielä jonkun aika sitten talutuslenkkejä maastossa, mutta nyt on niin liukasta etten uskalla enää lähteä. Ihan jo perusteellinen harjauskin alkaa käydä näillä viikoilla kunnon päälle. Mulla alkaa olla jo kova hinku hepan selkään, kun viimeks oon joulukuussa ratsastanut :) Tässä vielä kuva pollesta, kyseessä siis pieni suomenhevosruuna.


Leivoin perjantain kunniaks marjarahkapiirakkaa ja foccacia-leipää. Hauskaa viikonloppua!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o