Siirry pääsisältöön

Simon nimpparit

Eilen vietettiin Simon nimipäiviä. Tein suklaamuffinsseja, jotka levisi yhdeksi läjäksi pitkin uunia. Simo sai lahjaksi oman huuliharpun ja nuuskamuikkusen.

Frida kierähti viikonloppuna ekaa kertaa selältä vatsalleen. Nyt olen pari kertaa myös onnistunut nukuttamaan Fridaa Simon pinnasängyssä päivisin. Muutenhan tyttö tykkää nukkua aina jonkun aikuisen vieressä.

Viikonloppuna metsästin Popin uusia multiraitoja ensin turhaan verkkokaupasta. Ensin se saakelin nettikauppa jumitti, sitten verkkopankki ei toiminut ja lopulta kaikki tuotteetkin loppui. Sunnuntaina mun oli pakko käydä hakemassa ne rievut Kampin liikkeestä. Simolle ostin housut ja paidan, tytölle bodyn, housut ja sukkikset, peiton ja tyynyliinan. Mainittakoon ne koon 74cm multiraidat, jotka ostin Simolle vuosi sitten mahtuu tuolle edelleen..!?Eipä tässä sen kummempia. Parilla kaverilla on lasketut ajat ihan näinä päivinä. Jee, kohta saadaan lisää vauvoja!

En muuten itse pysty enää lukemaan mitään uutisia auton takakonttiin hylätyistä vauvoista saatika katsomaan luontodokumentteja. Aina joku paha peto metsästää ne pienet poikaset.

Kommentit

  1. Tiedän tunteen! Menin lukemaan töissä sen jutun iltasanomista siitä vauvasta ja voin fyysisesti erittäin pahoin ja pillahdin itkuun. Jotain tekemistä saattaa olla raskaushormoneilla, mutta silti olin kiitollinen, että olin eka konttorilla aamulla niin ei tarvinnut puolen firmaa todistaa mun pillitystä.. :)

    VastaaPoista
  2. Tiedän tunteen! Menin lukemaan töissä sen jutun iltasanomista siitä vauvasta ja voin fyysisesti erittäin pahoin ja pillahdin itkuun. Jotain tekemistä saattaa olla raskaushormoneilla, mutta silti olin kiitollinen, että olin eka konttorilla aamulla niin ei tarvinnut puolen firmaa todistaa mun pillitystä.. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o