Siirry pääsisältöön

Miehet...

Kävin eilen kampaajalla pitkästä aikaa. Raitoja laitettiin viimeksi toukokuussa joten juurikasvu oli puolen metrin luokkaa. No mitä kommentoi mies kotiin tullessaan? "Sun tukka näyttää siltä, et olis tupee". Huoh..

No viikonloppuna mua sentään piristi kun multa kysyttiin Alkossa paperit. Ostin siis yhden siiderin. Valehtelematta viimeksi on kysytty n. 10 vuotta sitten. Asiaan saattoi vaikuttaa se, että olin liikenteessä ihme rönttövaatteissa, ilman meikkiä ja lapsen pipo päässä (älkää ees kysykö miks..). Terkuin Malla, 32-vee.

Kommentit

 1. Miehet miehet :)) Onneksi Alkon kassa pelasti ;) Kivaa päivää :D

  VastaaPoista
 2. Laita kuva tukasta ;) Tossa iässä pitäis olla iloinen että kysyvät, multa kysyvät VIELÄKIN papereita ja tunnen itteni sen takia edelleen 16 vuotiaaks

  VastaaPoista
 3. Multa ei oo papereita kyselty. Tosin oon jo 34 v. Enkä oo pahemmin alkoholia ostellutkaan. Järkytyin kun tässä yks päivä kyselin kaupassa jotain myyjältä ja hän kävi hakemassa toisen myyjän ja sanoi hänelle että "tuo rouva kyseli..." Rouva - minäkö?! No toisaalta miksi olisi pitänyt sanoa "tuo nainen" vai "tuo henkilö". Ehkä se rouva sitten oli harmittomin. En kai mistään tytöttelystäkään olisi pitänyt.

  VastaaPoista
 4. Hitsi, mää oisin listiny avomiehen, jos ois noin sanonut. :D Eihän nyt oikeesti noin saa sanoa. :/ Laita kuva siitä tukasta niin voidaan päättää onko se tupee vai ei? :D Mutta tuskimpa on.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o