Siirry pääsisältöön

Kiirettä pukkaa!

Meillä on nimittäin tänään vihdoin ne nimiäiset. Eilisen väsäsin kakkuja. Tein juusto- ja suklaatäytekakun. Mun köksätaidot on.. heikot joten tää tais olla toinen kerta kun teen kakkupohjaa. Alin kerros repes. No onneks se oli se alin ettei näy ulospäin. Kakun täytteeksi tuli banaania ja kerma+mascarpone+suklaarouhe+sitruunamehusörsseliä. Koristelut pitäs vielä tänään tehdä. Koristeet ostin ihan kaupasta kun en todellakaan osaa sellasia itse askarrella.

Näiden kakkujen lisäks mun äiti tekee voileipäkakun ja tonnikalakierteitä. Ilmeisesti sillä oli lähtenyt leipominen vähän lapasesta, kun oli tehnyt myös kauralastuja ja mazzarelloja. Lisäksi tarjolla on suklaata ja karkkia, kahvia, limua ja skumpat. Joten eiköhän nuo tarjottavat riitä?

Kävin ostamassa tytölle mekon KappAhlista, niitä ihania Newbien juttuja siis. Simolle löytyi Hennesiltä henkselihousut ja valkoinen kauluspaitabody. Itselle tulee varmaankin musta ylä- ja alaosa. En oo vielä ehtinyt mekkoja sovittelemaan.

Jos vanhat merkit pitää paikkansa oon edelleen meikittä ja tukka märkänä kun ekat vieraat saapuu..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o