Siirry pääsisältöön

Paska päivä

Tänään tais olla se päivä jolloin 3kk jatkunut univaje alkoi näkyä meikäläisen pääkopassa. Yö meni hyvin, tyttö söi vaan kerran. Vissiin nukkuin huonossa asennossa tyttö kainalossa, koska koko päivän pää oli ihan jumissa. Tajusin vasta illalla ottaa särkylääkettä.

Meidän porukat tuli tänne ja toi lounasta. Puhuin miehen kanssa puhelimessa siitä kun uus pesukone lähti liikkeelle lingotessa. Kuulemma sitä ei olis vielä saanut käyttää, olen vitun idiootti ja sitä rataa. Olisin varmaan alkanu poraamaan samantien jos ne porukat ei olis ollu meillä just sillon. Yritin siinä sitten loppupäivän teeskennellä normaalia.

Mies tulee kotiin ihan niinkun mitään ei olis tapahtunutkaan. Ihmettelee vaan miten en taaskaan kuuntele mitään mitä se sanoo ja kysyn samoja asioita aina uudelleen. Oon joku sata kertaa kyllä sanonut, että se johtuu tästä univajeesta. Mies siinä sitten kuumeisesti miettii, että mitä pitäs tehdä. No olisko vastaus vaikka se, että saisin joskus nukkua? Viime viikonloppunakin se olin minä joka ne yösyötöt hoisin vaikka yöllä ite kotiin tulinkin.

Lähdin koiran kans metsälenkille tonne pimeeseen ja alkumatkan vaan porasin. Se lenkki teki kyllä hyvää ja sain itteäni vähän koottua.

Oltiin puhuttu, että tehdään tänään lettuja. No nyt sit Simo menikin jo nukkumaan ja mies lähti kaverilleen, joten olis kuulemma parasta ettei niitä tehdä tänään. Että näin.

Että täällä sitä nyt yksin istutaan ja aattelin kyllä paistaa ne perkeleen letut ja syödä ne kaikki ihan itse.

Onkohan mulla menkat alkamassa tai jotain?

Kommentit

 1. Voi sinua! Mie pystyn niin samaistuun sinun päivään. Mulla on vastaavia päiviä ollu jo pitkään. Niin pitkään että mietin välillä jopa eroa. Ja nyt musta tuntuu että appivanhemmatki on mua vastaan. Kai se on tää univaje. Ko en mie yksin kuitenkaan haluais lasten kans olla.
  Halaus! Onneksi noi pienet syö kohta jo puuroa ja muuta ja unet pitenee. Meilläkin.

  VastaaPoista
 2. Sun mies pitäis kyl tukea ja auttaa enemmän. Voimia ♡

  VastaaPoista
 3. Sano miehelle että paista ite lettus. Ja nuku, mikäli vaan voit. Muistuta sitä että on se hänenkin lapsi. Jaksamista, varmasti on rankkaa hoitaa lapset ja vielä sietää yhtä lapsellista.

  VastaaPoista
 4. Siis että on ne hänenkin lapset :) tulee puhuttua yksikössä koska muistutan omaa miestä toisinaan omasta lapsestaan :P

  VastaaPoista
 5. Voi sinua! :( Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 6. Uuh miehet....Kovasti jaksamista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o