Siirry pääsisältöön

Aikainen herätys

Tänään vauva päätti herätä klo 5.20. Oli jotenkin nenä tukossa eikä pystynyt sen vuoksi syömään. Karmeeta karjuntaa oli koko aamu. Sain neidin nukahtamaan manducaan ja steppailin sitten pitkin kämppää.

Lähdettiin kaverin luokse leikkitreffeille. Yksi niistä lapsista on sellanen saakelin tyranni, joka vaan huutaa, läpsii ja vie lelut kädestä. Simo alkoi itkemään ja kiva siinä sitten komentaa toisen lasta. En tiiä onko jotkut lapset luonnostaan tommosia kun tuo on ollut ihan pienestä asti...

Sitten kotiin ja Simo sai lähtiessä vielä raivarit kun ei päässy ulkona olevaa kissaa silittämään. Äijä heittäyty mutaseen nurmikkoon. Kotona laitoin päikkäreille ja neiti meni partsille jatkamaan unia. Molemmat nukkuu nyt kolmatta tuntia (!?). Ja äiti makaa koomassa sohvalla.

Kommentit

  1. Saattaa olla synnynnäistä. Vanhempien tehtävä on puuttua asiaan. Lyömiseen pitää olla ihan ehdoton nollatoleranssi. Kuulemma tuollaisista lapsista tulee myöhemmin kiusaajia, jos ei ole asetettu mitään rajoja vanhempien taholta. Meidän pojalla oli tuollainen vaihe noin 1-vuotiaana, että repi lelut toisilta kädestä ja töni ja löi. Olin ihan hätää kärsimässä, kun sai kaikki lapset yksi toisensa jälkeen itkemään tai muuten vaan hermostumaan. Terkkarille siitä valitin. Hän sanoi että menee nopeasti ohi, jos siihen vaan puuttuu koko ajan ja kieltää kerta toisensa jälkeen. Pahinta se oli meillä kotona, kun oli mustasukkainen omista leluistaan. Kaverit eivät olisi saaneet lainkaan leikkiä niillä. Otti lelun kädestä ja löi sillä. Onneksi seuraavalla kerralla oli jo parempi.

    VastaaPoista
  2. Komppaan Annikaa. Lyöminen, pureminen, satuttaminen nollatoleranssi vaikka se sitten tarkoittaisi sitä, että komennan jonkun toisen lasta.

    On sulla ollut aamupäivä :( Tsemppiä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o