Siirry pääsisältöön

Päivä jona isi puki lapset

Kommentit

 1. Meillä ihme kyllä isi käyttää (aina joskus) paljonkin harkintaa valitessaan vaatteita poitsulle. Välillä ylpeänä esittelee löytöjään ja niiden yhteensopivuutta. :) Ulos vaan ei tahdo osata pukea riittävän lämpimästi. :( Saattaa olla kohtalaisen lämmintä kun lähtevät ulos, mutta lämpötila kylmenee hyvinkin nopeasti illalla. Pitäisi osata ottaa sekin huomioon.

  VastaaPoista
 2. Meijän muksu näyttää samalta iskän käsittelyn jälkeen, kuin näissä kuvissa sinun lapsesi! :D En ymmärrä, miten mies onnistuu aina yhdistämään ne juuri kaikista epäsopivinta vaatetta, vaikka olisivatkin vaatepinon alimmaisina:D

  VastaaPoista
 3. Ai että mie kärsin aina ko Mies pukee lapset. Varsinki kuopus-riepu saa päälleensä mitä ihmeellisempia yhdistelmiä, jotka riitelee NIIN keskenään, että kauhia. Suljin sen toisen viritelmän, kolmas tuloillaan ;)

  VastaaPoista
 4. Varsinkin isomman vaatteet on aikas hyvät ;D Noh, mutta pääasia, että on vaatteet päällä. :) Meillä avomies osaa kyllä pukea tosi hyvin neitin. Se aina valitsee hyvin mätsäävät vaatteet päälle ihan sukkia myöten. Oon ylpee! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.