Siirry pääsisältöön

Äiti läks viihteelle

Oon pumpannut tuota helkutin maitoa pakkaseen joka aamu ihan vaan tuota yhtä iltaa varten. En tiedä mitä vihaisin yhtä paljon kun tuota rintapumpun kanssa sähläystä?  Tiedossa oli siis baari-ilta tyttöporukalla.

Ostin etkoja varten kokonaista kolme siideriä, joista kaksi sain juotua. Säälittävä suoritus. Sen jälkeen iski kamala väsymys ja päänsärky. Meinasin jo luovuttaa ja lähteä kotiin. Sain itseni kuitenkin hilattua sinne baariin asti.

Baariin päästessä mun tissit oli jo ihan räjähdyspisteessä. Optimistisena ihmisenä ajattelin, etten tarvitse rintapumppua mukaan jos pumppaan just ennen kotoolta lähtöä. Mun tissit ei ollut ihan samaa mieltä asiasta.

Joten kotiin jouduin lähtee aika aikasin. Yöjunassa känniset teinit tuuppi ja yksi tyttö alkoi itkemään kun matkalipuntarkastaja antoi sakot. Voi kyynel. Kotona olin klo 2.30 ja mietin, että olen oikeasti tullut näin tylsäksi ja vanhaksi äiti-ihmiseksi. Viimeksi olin käynyt baarissa vuosi sitten, joten jos sitä vaikka kahden vuoden päästä taas lähtis...

Kommentit

  1. Imettävällä on se etu, että kun muut alkaa illan mittaan näyttämään rupsahtaneilta, niin imettävät sen kun kerää enemmän katseita :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o