Siirry pääsisältöön

Ihana anoppi

Mulla on varmaan maailman paras anoppi! Anoppi asuu tuossa parin sadan metrin päässä ja jäi juuri eläkkeelle. Tänään se toi mulle oman ompelukoneensa! Kuulemma saan sen, kun hän haluaa mielummin käyttää vanhaa ompelukonettaan. Pääsen tekemään kaikkea kivaa Simolle ja ompelemaan noi kaikki kymmenet verhokankaat mitkä odottaa kaapissa...

Anoppihan ehdotti, että voisi ottaa Simon hoitoon mikäli haluan palata keväällä töihin. Muutenkin häneltä saa aina tarvittaessa lastenhoitoapua.

Anoppi kiikutti meille myös neljä ämpärillistä marjoja... Niin ja mansikoitakin hän oli meille ystävällisesti pakkaseen säilönyt.

Käyn anopin kanssa välillä kirpparikierroksilla ja kuskailen häntä autolla tarvittaessa. Olen ottanut nyt tavaksi välillä käydä päivisin anopin luona syömässä. Mies on vähän, että miksi ihmeessä.. mutta anoppi on ihan mukavaa seuraa! Varsinkin kun en juuri ketään täältä paikkakunnalta tunne.

Toisin kuin oma äitini anopilla on jo entuudestaan lapsenlapsia, joten hän ei ole ihan yhtä hörhähtänyt Simosta.

Appiukko onkin sitten ihan oma lukunsa, suunnilleen koko suku on katkaissut välinsä hänen kanssaan. Appiukkoa näemme onneksi aika harvoin, vaikka hänkin asuu tuossa ihan lähistöllä.

Mies on ominut tuon uuden auton ihan omaan käyttöönsä. Tänään pääsin kuitenkin ensimmäistä kertaa ajelemaan. Pakkasin vauvan autoon ja lähdin Laaksolle katsomaan heppakisoja. Kävi ilmi, että keskustassa on jotkut hemmetin pyöräilykisat ja vanhan jäähallin parkkis oli maksullinen. Väänsin ja käänsin autoa taskuparkkiin useamman minuutin ajan kadunvarteen.. Varmasti tiedätte kuinka kamalaa on ajaa ensimmäistä kertaa jollain autolla, kun ei ihan vielä hahmota auton mittasuhteita ja kytkimen toimintaa. Joku järkkäri tuli naureskelemaan etten voi jättää autoani siihen ellen halua pyöräilijöiden ajavan sen päältä. Kaikki muutkin ilmaiset parkkipaikat oli suljettu pyöräilykisojen takia. Lopulta todella pitkän etsimisen jälkeen löysin jonkun maailman pienimmän kolosen, johon sain auton tuskallisten venksailujen jälkeen parkkeerattua.

En tiedä onko muilla sama ongelma, mutta kun meillä on vauvan turvakaukalo takapenkillä oikealla puolella se peittää aivan täysin kuolleen kulman? Olen eräänkin kerran meinannut vaihtaa kaistaa jonkun kuolleessa kulmassa olevan päälle.. Meidän uudessa autossa on onneksi sellainen varoitusvalo, joka ilmoittaa jos joku toinen auto on kuolleessa kulmassa :)

Kommentit

 1. Meillä turvakaukalo ei peitä mitään, mut vauva ei siinä viihdy. Menee jotenkin lysyyn asentoon, jollon masua taitaa painaa. Pitäis testata muita malleja.

  Ihana anoppi on todella mahtava juttu. Mulla myös hyvä suhde anoppiin, ja siitä olen tosi kiitollinen.

  VastaaPoista
 2. Sulle olis ystäväkirja mun blogissa :)

  http://sittenkunlehmatlentaa.blogspot.fi/2012/08/blogimammojen-ystavakirja.html

  VastaaPoista
 3. katrinjaneanblogi.blogspot.fi

  Tervetuloa lukijaksi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o