Siirry pääsisältöön

Arvonta


Lupasin järjestää arvonnan kun blogilla on 50 lukijaa. Ja nyt lukijoita on jo 62 :)

Arvontaan voi osallistua kaikki tämän blogin lukijat. Jätä kommenttisi tähän postaukseen ja olet mukana arvonnassa. Aikaa on tämän viikon loppuun asti.


Onnettarena toimii luonnollisesti tämä pikku herra.

Palkintona on H&M Home malliston sisustuskirjaimia. Mikäli osallistujia on yli 10 arvon myös jotain muuta kivaa H&M lastenmallistosta.

Kommentit

 1. Arvonnassa mukana! Ja arpapalkinnotkin ovat varsin upeita! Hennesin lastenmallistossa kun kaikki on mieluista. :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, mä niin haluisin tuommoset kirjaimet! Mukana siis arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 3. Oi! Mä noita himoitsinkin mutta en raaskinut tilata kun ei muka mahtunut mihinkään :-D Mutta mukana!

  VastaaPoista
 4. Mukana ollaan! Voi kuinka hienot palkinnot arvonnassa on! :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin mietin noiden hankintaa mutta jätin väliin eli nyt sit arpaonnee mulle! :)

  VastaaPoista
 6. I feel lucky today! Ja on muuten ihana karhu-herra :)

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 8. Ja täältäkin mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 9. Osallistun arvontaan :)
  -Tintti

  VastaaPoista
 10. Oi taas mennyt ohi muutama postaus, kun tuo bloggerin hallintapaneeli ei aina näytä kaikki blogeja, vasta sitten blogin puolelta huomaan siitä sivulla olevasta oma blogiluettelo, että joku onkin päivittänyt blogiaan. Mutta mukana arvonnassa. Minunkin blogissa on arvonta, jos kiinnostaa käydä osallistumassa. :)

  VastaaPoista
 11. Mukana ollaan :)

  Kiva blogi muuten, mukavan rehellisesti kirjoitat.

  VastaaPoista
 12. Ihana tämä sun blogi! Ihania baby-arkipäiviä teidän perheelle!!!

  VastaaPoista
 13. Hii-o-hoi, mukana minäkin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o