Siirry pääsisältöön

Kuusijärvellä

Käytiin eilen pikaisesti Kuusijärvellä. Simokin pääsi vähän kastelemaan varpaita. Vesi oli ilmeisesti sopivan lämmintä (+23), koska mitään itkuja ei tullut. Halusin ehdottomasti ottaa Simosta tuollaisen rantakuvan :) Minusta itsestä on nimittäin otettu ensimmäisenä kesänä tuollainen kuva juurikin samalla rannalla.


Aurinkosuojaa viriteltiin golf-sateenvarjosta. Lisäksi Simolla oli tuo uv-puku päällä ensimmäistä kertaa. Pääsin itsekin uimaan pitkästä aikaa. Tosin aika nopeasti aurinko meni pilveen ja lähdettiin kotiin.

Viime viikolla oltiin serkkuni kanssa keskustassa käymässä. Simo pääsi testaamaan pikkuserkun Peltoreita.

Käytiin syömässä Vespassa. En oo missään saanut yhtä hyviä pitsoja kun Vespassa, suosittelen! Syötiin miehen kanssa pitsa puoliks. Tuli siis hieman lipsuttua tuosta ruokavaliosta.

Sitten käppäiltiin Espan läpi ja sieltä löytyi poni :) Simo oli vielä vähän liian pieni poniratsastukselle kun ei sopivaa kypärääkään löytynyt, mutta pääsi kuitenkin hetkeksi ponin selkään. Taitaa muuten olla synnynnäinen hevosmies tuo Simppa.. Poni nimittäin alkoi hirnumaan ja pikkuserkku säikähti sitä ihan kamalasti. Simo ei ollut moksiskaan :) Ehkä silläkin on ollut vaikutusta, että jo raskausaikana ja sitten pikkuvauvana Simo oli monta kertaa mukana tallilla ja tottui heppojen ääniin?Lopuksi käytiin vielä Kauppatorilla kahvilla ja Kampin keskuksessa shoppailemassa. Suosittelen muuten lämpimästi Kampin keskuksen lastenhoitohuonetta! Sieltä löytyi niin vessat, leikkitilaa, mikro, tilavat vaipanvaihtotilat kuin sohvia imetykseen. Tähän mennessä ehdottomasti Helsingin paras hoitotila. Toinen hyvä oli se Sokoksen.

Olen varmaan aiemminkin jo ihmetellyt sitä, kun paino vaan jumittaa ja imetys ei tunnu juuri kiloja vievän. Pikkuhiljaa kilot on kyllä tällä uudella ruokavaliolla tippuneet. Kaivoin sitten huvikseni mittanauhan esiin. Vyötärönympärys on pienentynyt -10cm! Ihmettelen vaan  mihin ne sentit on siirtynyt, kenties tisseihin?

Kommentit

  1. Heh, ihana ilme tossa Peltori-kuvassa. Ihan kuin miettis, että missäs ne festarit nyt sit olikaan. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o