Siirry pääsisältöön

Sosetta

Keittelin viime viikolla kattilallisen porkkanasosetta ja toisen kattilallisen omenasosetta. Omenat kävin omin pikku kätösin pöllimässä tuosta naapuritaloyhtiön pihalta. Niitä ei ole kukaan kerännyt ja menevät hukkaan siellä maassa... Soseet pakastin jääpalamuotteihin ja kun muotit loppuivat läiskin sellaisia pieniä soseläjiä pakastepusseihin. 

Ja sitten maistelemaan porkkanasosetta!


Eka lusikallinen
Hmmm...
Mitä hittoa mutsi, tää ei oo maitoa!
Uskallankohan ottaa vähän lisää
Mami hei onks pakko syödä lisää?

Oon syöny jo niin paljon et polvilumpiotkin on hävinny

Joten se ois nyt unipuheen aika

Kommentit

 1. Mulla on sama "tuska" menossa, eli soseiden teko (joka on toistaiseksi ollut yllättävän kivaa). Sitä tuskaa aiheuttaa se, etten tiedä, mitä kaikkea voi pakastaa. Ilmeisesti omenasose toimii pakkasesta hyvin? Se mullakin on seuraavaksi edessä ja mietintä, millä saa kananpalat soseeksi kunnolla/helpolla.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ainakin omenasoseen rakenne pysyi pakkasessakin hyvänä! Mä vetäsin kaiken sauvasekoittimella.. saiskohan kanat silläkin jos sotkis ne johonkin nesteeseen?

   Poista
 2. Jee Simo, hyvin se lähtee siitä pian etenemään! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän se näyttää maistuvan, vaikkei ihan maidon veroista taida olla. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o