Siirry pääsisältöön

Maha

Mun maha on kokenut jonkun kasvupyrähdyksen. Vielä viime viikolla sain työkavereilta kommentteja kun mun maha ei kuulemma yhtään näy. Viikonloppuna söin vissiin ahkerasti, koska tää maha näyttää ihan valtavalta.

Sunnuntaina ja maanantaina maha oli jotenkin tosi pinkeä ja kipeä. Eikä pikkuisen liikkeitä tuntunut ollenkaan. Aloin jo vähän huolestumaan.. Eilen erehdyin kantamaan vähän huonekaluja ja maha tuli taas kipeäksi. Pitäis vaan muistaa olla kantamatta mitään painavaa. Tänään tyyppi on kuitenkin taas potkinut ahkerasti :)

Tilasin netistä Anita Baby Belt-tukivyön. Kovasti oon siitä kehuja lukenut ja tää mun selkä alkaa olla aika heikossa hapessa, joten toivon, että siitä olis apua.

Ens viikolla on rakenneultra! Puhuttiin miehen kanssa, että jos siinä ei saada sukupuolta selville niin mennään sitten yksityiselle 4D-ultraan.

Työmotivaatio on edelleen ihan nollassa. Lasken vaan päiviä joululomareissuun ja sen jälkeen voikin alkaa laskea päiviä äippäloman alkuun...

Kommentit

 1. Täälläkin on maha tuntunut tosi isolta, pitäisikin ottaa masukuva että näkee onko pallo kasvanut vai tuntuuko vain siltä. ;)

  Mä en ole vieläkään tuntenut yhtään potkua, kai se on tuo istukkakin joka niitä vaimentaa. Harmillista! Kovasti täällä potkiskelua oottelen.

  VastaaPoista
 2. Se Anitan Baby Belt vyö on kyllä hyvä :)

  VastaaPoista
 3. Paukkuliini varmasti sullakin alkaa kohta pikku potkut tuntua :)

  Stefi, se on ihan huippu! Ehkä paras ostos ikinä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o