Siirry pääsisältöön

Lisää kirppislöytöjä

Oon ollut tän viikonlopun kaksistaan kotona koiran kanssa. Mies lähti turnaukseen toiselle paikkakunnalle. Normaalisti rakastan olla yksin kotona, mutta nyt raskaana ollessa mieluiten vaan nyhjäisin miehen kainalossa kaiket illat!

Eilen oli serkkuni vauvan ristiäiset. Meitä kummeja oli kokonaista viisi :) Mulle oli raskasta seistä sen toimituksen ajan siellä kirkossa kaikkien edessä. Meinasin pyörtyä ja jouduin sitten istuskelemaan loppuajan. Olen itse eronnut kirkosta ja näin on tehnyt myös mieheni, eli tätä meidän pikkuista ei tulla kastamaan. Mutta jonkun sortin nimijuhlan meinasin kyllä järjestää.

Serkun vauva sai nimekseen Enni. Pikku-Enni oli koko toimituksen ajan tosi kiltisti, eikä yhtää itkenyt tai kitissyt.

Mun äiti alkaa olla jo aika höyrähtänyt näiden vauva-juttujen suhteen. Hoki koko eilisen sitä, kuinka ihanaa on, että hänelläkin on kohta pikku vauva. Ja koska mulla on ollut pienenä Emmaljungan-vaunut on tälle tulokkaallekin ehdottomasti hankittava Emmaljungat (jotka hän lupasi jopa maksaa).

Tänään lähdin heti aamusta vauvanvaate-kirpparille. Tässä meidän lähellä on pikku kirppis, jossa myydään pelkästään vauvanvaatteita. Tuolta löytyikin taas vaikka mitä ja koko kassillisen hinnaksi tuli vaan 5 euroa.


Pienet kissa-potkarit, Tutan body ja sukkikset


Haalari ja ankka-potkarit. Nämä oli vähän isompaa kokoa. Tähän asti olen ostellut vain 50-60 senttisiä niin kai sitä pitää niitä isompiakin vähän hankkia :)


Keltaiset potkarit ja toisesta pöydästä löytyi vielä samaa kuosia oleva paita. Jostain syystä blogger kääntää osan näistä kuvista itsekseen..


50cm body ja pikkuiset housut

Kommentit

  1. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt. Minua syyhyttää lähteä naapurikaupunkiin kirppiskierrokselle, meillä täällä maalla kun ei pahemmin löytöjä tee. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o