Siirry pääsisältöön

Kova potkimaan

Tyyppi on edelleen kova potkimaan. Potkut huomaa jo ihan silminkin kun koko maha tumpsahtelee. Yks ilta mieskin tunsi kädellä jo potkuja :)

Jaksoin alkuraskaudessa syödä ihan järjettömiä annoksia ja nälkä oli koko ajan. Nyt tyyppi vie tilaa mahassa ja tuntuu, että tulen heti täyteen pienenkin annoksen syötyäni. Himoitsen juustoja ja varsinkin juustopitsaa koko ajan.

Meillä on reissuun lähtö edessä parin viikon päästä ja mua jännittää mahtuuko yhdetkään kesävaatteet enää päälle.. Yhden mammahameen olen ostanut, joten sillä ja bikineillä sitten mennään :)

Mielialat on edelleen vaihdelleet. Eilen oli jotenkin tosi rankka päivä töissä. Tein pidemmän päivän ja pääsin vasta seiskan maissa kotiin. Vollotin (!!) koko kävelymatkan junalta kotiin. Onneksi ei kukaan tullut vastaan.. Kotiin tulin naama punaisena ja turvonneena. Ja miehelle ilmoitin, että en aio kyllä samaan työpaikkaan enää äippäloman jälkeen palata.

Toisinaan taas olen koko päivän ihan omissa maailmoissa, unohtelen asioita ja en stressaa mistään. Vähän kun elelisin jossain sumupilvessä...

Kommentit

  1. Mulla on myös nälkäpäivät ohitse. Enemmän on ongelmana se, että syömisen jälkeen tuntuu kuin pitäisi puklauttaa. Ruoka nousee kurkkuun, yäh. Varmaan vatsa on jotenkin "noussut", tai sillä ei ole kunnolla tilaa kun vauva kasvaa.

    Vieläkö sulle biksut mahtuu? Mulla olo kuin Pamelalla, kun yläosa ei enää oikein passa... Olis kiva löytää mammauikkari tai isompi yläosa mutta eipä ole tullut vielä vastaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o