Siirry pääsisältöön

Kova potkimaan

Tyyppi on edelleen kova potkimaan. Potkut huomaa jo ihan silminkin kun koko maha tumpsahtelee. Yks ilta mieskin tunsi kädellä jo potkuja :)

Jaksoin alkuraskaudessa syödä ihan järjettömiä annoksia ja nälkä oli koko ajan. Nyt tyyppi vie tilaa mahassa ja tuntuu, että tulen heti täyteen pienenkin annoksen syötyäni. Himoitsen juustoja ja varsinkin juustopitsaa koko ajan.

Meillä on reissuun lähtö edessä parin viikon päästä ja mua jännittää mahtuuko yhdetkään kesävaatteet enää päälle.. Yhden mammahameen olen ostanut, joten sillä ja bikineillä sitten mennään :)

Mielialat on edelleen vaihdelleet. Eilen oli jotenkin tosi rankka päivä töissä. Tein pidemmän päivän ja pääsin vasta seiskan maissa kotiin. Vollotin (!!) koko kävelymatkan junalta kotiin. Onneksi ei kukaan tullut vastaan.. Kotiin tulin naama punaisena ja turvonneena. Ja miehelle ilmoitin, että en aio kyllä samaan työpaikkaan enää äippäloman jälkeen palata.

Toisinaan taas olen koko päivän ihan omissa maailmoissa, unohtelen asioita ja en stressaa mistään. Vähän kun elelisin jossain sumupilvessä...

Kommentit

  1. Mulla on myös nälkäpäivät ohitse. Enemmän on ongelmana se, että syömisen jälkeen tuntuu kuin pitäisi puklauttaa. Ruoka nousee kurkkuun, yäh. Varmaan vatsa on jotenkin "noussut", tai sillä ei ole kunnolla tilaa kun vauva kasvaa.

    Vieläkö sulle biksut mahtuu? Mulla olo kuin Pamelalla, kun yläosa ei enää oikein passa... Olis kiva löytää mammauikkari tai isompi yläosa mutta eipä ole tullut vielä vastaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

Noro

Iski se norovirus sitten tännekin. Sairastuin su-ma välisenä yönä ja olin eilisen ihan poissa pelistä. Mies joutui jäämään töistä kotiin hoitamaan poikaa. Tänään joutui menemään töihin, mutta onneksi tästä sohvalta käsin pystyy poikaa vahtimaan ja itsekin nukkumaan päikkäreiden aikana. Tän rajun taudin ansiosta vuorokaudessa lähti 3 kiloa. Nyt pystyn onneksi jo vähän juomaan vettä, laimennettua gefilus-mehua ja syömään jäisiä mustikoita. Eilen tuli ulos ihan kaikki. Pelkään vaan, että sama tauti iskee myös Simolle ja miehelle...

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki