Siirry pääsisältöön

Hei kai te meette naimisiin nyt kun teille on tulossa toi vauva?

Meillä aloitti täällä töissä uusi ns. iso pomo viime kesänä. Olin kesällä tosi kypsä tähän meidän työtilanteeseen ja lähinnä siihen, ettei mun rakas työparini tee yhtään mitään vaan joudun itse tekemään kaikki hommat. Kesällä meillä oli kaikilla kahdenkeskiset aloituskeskustelut tuon ison pomon kanssa, ja silloin sanoin hänelle, että tilanne on nyt se, että joko alan katsella muita työpaikkoja tai hankkiudun raskaaksi.

Tästä keskustelusta tais mennä n. viikko kun tein plussatestin.. Olenkin ajatellut, että toi iso pomo varmaan pitää mua ton kesäisen keskustelun perusteella ihan pöpinä. Tänään kahvihuoneessa iso pomo onnitteli mua, ja sanoi, että olen kuulemma tehnyt elämäni parhaan päätöksen. Kertoi myös, että hänellä itsellään on kolme lasta. Mulle tuli tosi hyvä mieli tuon keskustelun jälkeen :)

Olen myös saanut monelta taholta uteluita siitä, aiommeko mennä naimisiin mieheni kanssa ennenkuin vauva syntyy! Siis anteeksi mitä? Kaikki mahan silittelyt ym. nyt vielä menee, mutta tämmösistä kyselyistä mulla meinaa kyllä kiehahtaa.. Nämä kyselijäkaverit on vielä sellaisia, ketkä on elänneet tahoillaan avoliitossa lähemmäs kymmenen vuotta, eivät ole kihloissa, eivät naimisissa tms. Pitääkin varmaan alkaa perämään heiltä hääkutsuja?

Kommentit

 1. Meiltä kysyttiin ihan samaa mikä oli mun mielestä jotenkin käsittämätöntä ihmisiltä jotka eivät aiemmin olleet asiaan osoittaneet mitään mielenkiintoa. Mutta raskaana oleva nainenhan on aika vaapata riistaa aika pitkälti kaikelle ja kaikille ;)

  VastaaPoista
 2. Ihmeellisesti sitä ihmiset kuvittelevat, että kaikkea saa "isomahaiselta" kysyä. Kiva, että pomosi silti oli positiivisesti suhtautuva, olisi kurjaa jos olisi toisin.

  VastaaPoista
 3. Raparperityttö sanos muuta! Me ollaan miehen kanssa tunnettu niin vähän aikaa, ettei tuo naimisiinmeno-asia todellakaan ole ajankohtainen.

  Paukkuliini juu olen ollut tyytyväinen, kun työpaikalla raskausuutiset on otettu niin hyvin vastaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o