Siirry pääsisältöön

Vali vali

Tää töissäkäynti on nykyään jotenkin tosi raskasta. Aamulla on edelleen ihan järkyttävä nälkä. Joudun syömään aamupalan kotona ja sen jälkeen toisen aamupalan vielä töissä. Töissä menen syömään heti klo 10.30 ja silloinkin nälkä jo kurnii. Iltapäiväksi on pakko varata töihin jotain evästä. Silti olen aina kotiin lähtiessä ihan nälkäkuoleman partaalla..

Päänsärky on jatkunut, joudun syömään parasetamolia melkein joka päivä. Parhaimmillaan menee se 6 kpl päivässä.. Selkä on kans ollut kipeä, siihen auttaa jos kävelee reippaasti. Hitaat shoppailukävelyt on selän takia tosi tuskaisia, joudun istumaan vähän väliä ja venyttämään selkää. Alan mummoutua!!

Nopeat autosta/sohvalta nousut aiheuttaa sellasta mukavaa kipua tuonne mahaosastoon. Että pitää sitten jatkossa aina muistaa liikkua hitaassa tahdissa..

Kävin kirjastosta lainaamassa Vauva-lehtiä ja tirauttelen itkua aina niitä lukiessa. Ajattelin, että tilaisin sen lehden kotiinkin, mutta en tiedä oonko nyt sopivassa mielentilassa niiden juttujen lukemiseen :)

Kommentit

  1. Vauvalehteä mietin minäkin, vaikka saahan sen kyllä kirjastostakin lainattua. Toisaalta olis kyllä kiva saada se suoraan kotiin.

    Ponkaisut saa kai mahan kanssa jo unohtaa, vaikka en minä kyllä muista aina varoa. Varsinkin yöllä vessaan mennessä ponkailen ylös niin, että maha sanoo auts. No, ei kai se kohta isommalla mahalla enää onnistu vaikka kuinka ponnistelisi ylös. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rv 17

Heti alkuun masukuvaa rv 17+0. Maha on kasvanut ihan älyttömästi! Ja myös selkä on ollut kipeä, eikä ihme kun pitää tuota möhkälettä kannatella. Tässä vielä vertailun vuoksi masukuva viime viikolta (rv 16). Tässä maha on mun mielestä tosi paljon pienempi kuin rv 15. Mahan koko riippuu kyllä aika paljon siitä, mitä päivän aikana on syönyt. Tällä viikolla kävin ekaa kertaa koko raskausaikana uimahallissa. Tykkään uida ja normaalisti uin sen 0,5h + 0,5h tai sitten koko tunnin putkeen. Mutta nyt huomasin kuinka tämä raskaus on romahduttanut mun kestävyyskunnon ihan totaalisesti! Ekan 10 minuutin jälkeen oli pakko siirtyä sinne hitaiden radalle ja 20 min jälkeen olin jo niin poikki (ja kiukkuinen niiden hitaiden matelijauimareiden vuoksi), että oli pakko mennä saunaan huilaamaan. Ja maha tuntui uidessa siltä, että se vaan hidastaa koko touhua. Vähän kuin olisi uinut joku kivireppu mahassa! Ensi viikolla uusi yritys.. Pääsin niistä järkyttävistä päänsäryistä eroon vähäksi aikaa kun a

Noro

Iski se norovirus sitten tännekin. Sairastuin su-ma välisenä yönä ja olin eilisen ihan poissa pelistä. Mies joutui jäämään töistä kotiin hoitamaan poikaa. Tänään joutui menemään töihin, mutta onneksi tästä sohvalta käsin pystyy poikaa vahtimaan ja itsekin nukkumaan päikkäreiden aikana. Tän rajun taudin ansiosta vuorokaudessa lähti 3 kiloa. Nyt pystyn onneksi jo vähän juomaan vettä, laimennettua gefilus-mehua ja syömään jäisiä mustikoita. Eilen tuli ulos ihan kaikki. Pelkään vaan, että sama tauti iskee myös Simolle ja miehelle...

Rv 27+3

Tässä taas tämän viikon masukuvaa. Maha on jatkanut kasvuaan, mutta vieläkään se ei näy ollenkaan takaapäin ja ei pahemmin edestäkään jos on esim. musta paita päällä. Kävin perjantaina pitkästä aikaa leffassa (ja onnistuin jopa istumaan sen 2h paikoillaan käymättä kertaakaan vessassa!). Leffassa oli aika voimakkaat musat ja pikkusella tosi vahvat potkut... Ilmeisesti mahatyyppi kuulee jo ääniä ulkomaailmasta. Lauantaina kierreltiin miehen kanssa koko päivä kaupoilla. Jaksoin reissun tosi hyvin, kiitos vaan sille kuka keksi tuon tukivyön. Ilman sitä en enää kävelis yhtään mihinkään. Koska tämä mun tissiosasto näköjään yhä jatkaa kasvuaan jouduin käydä ostamassa taas uudet rintsikat. Meinas kuulkaa usko loppua siellä sovituskopissa. Nyt mulla on tasan yhdet sopivat rintsikat, kokoa 75G!! Mä en edes halua tietää mihin sfääreihin nää tissit paisuu siinä vaiheessa kun alan imettää. Tänään kävin tallilla koiran kanssa rämpimässä lumisella pellolla, uimassa ja illalla vielä kävelylenki