Siirry pääsisältöön

Vali vali

Tää töissäkäynti on nykyään jotenkin tosi raskasta. Aamulla on edelleen ihan järkyttävä nälkä. Joudun syömään aamupalan kotona ja sen jälkeen toisen aamupalan vielä töissä. Töissä menen syömään heti klo 10.30 ja silloinkin nälkä jo kurnii. Iltapäiväksi on pakko varata töihin jotain evästä. Silti olen aina kotiin lähtiessä ihan nälkäkuoleman partaalla..

Päänsärky on jatkunut, joudun syömään parasetamolia melkein joka päivä. Parhaimmillaan menee se 6 kpl päivässä.. Selkä on kans ollut kipeä, siihen auttaa jos kävelee reippaasti. Hitaat shoppailukävelyt on selän takia tosi tuskaisia, joudun istumaan vähän väliä ja venyttämään selkää. Alan mummoutua!!

Nopeat autosta/sohvalta nousut aiheuttaa sellasta mukavaa kipua tuonne mahaosastoon. Että pitää sitten jatkossa aina muistaa liikkua hitaassa tahdissa..

Kävin kirjastosta lainaamassa Vauva-lehtiä ja tirauttelen itkua aina niitä lukiessa. Ajattelin, että tilaisin sen lehden kotiinkin, mutta en tiedä oonko nyt sopivassa mielentilassa niiden juttujen lukemiseen :)

Kommentit

  1. Vauvalehteä mietin minäkin, vaikka saahan sen kyllä kirjastostakin lainattua. Toisaalta olis kyllä kiva saada se suoraan kotiin.

    Ponkaisut saa kai mahan kanssa jo unohtaa, vaikka en minä kyllä muista aina varoa. Varsinkin yöllä vessaan mennessä ponkailen ylös niin, että maha sanoo auts. No, ei kai se kohta isommalla mahalla enää onnistu vaikka kuinka ponnistelisi ylös. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o