Siirry pääsisältöön

8 sattumanvaraista asiaa itsestäni

Sain haasteen Nyt kun olet siinä-blogin Raparperitytöltä http://nytkunoletsiina.blogspot.com

Tunnustuksen saajan tulisi:
- Kiittää tunnustuksen antajaa
- Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
- Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
- Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

1. Olin lapsena poikatyttö ja näytinkin ihan pojalta! Lyhyestä poikatukasta luovuin vasta abivuonna.

2. Minua kuskattiin kakarana ties mihin harrastuksiin (baletti, telinevoimistelu, viulunsoitto, kuoro, tanhu (!!), yleisurheilu..). Olin iskälle varmaan jonkun sortin pojan korvike, koska hän raahasi minut aina mukaan hiihtämään, luistelemaan ja kannusti hyppäämään uimahallissa pää edellä sieltä hemmetin tornista.

3. Asuin opiskeluaikoina pariin otteeseen ulkomailla, Saksassa ja Belgiassa.

4. Hevosharrastus on aina ollut mulle tosi tärkeä. Ostin opiskeluaikoina ekan oman ponin ja siitä lähtien tallilla on tullut vietettyä kaiket illat.

5. Edellämainitusta seikasta johtuen 90% kavereistani on hevosihmisiä

6. Äitini on ollut kotiäitinä ja lukion jälkeen äiti olisi halunnut, että menen talouskouluun - jep, jep!

7. En juuri koskaan meikkaa töihin, hiuksetkin on aika usein harjaamatta ja muistuttavat harakanpesää. Silti tykkään katsoa Suomen Huippumalli Haussa-tyyppisiä ohjelmia ja ostella meikkejä ja hiusjuttuja, jotka sitten jäävät käyttämättä.

8. En oikeastaan edes pidä lapsista

Haastan seuraavaksi:

Alman (http://almasescapades.blogspot.com/)
Paukkuliinin (http://hupsishupsis.blogspot.com/)
Veeran (http://sisunodotusta.blogspot.com/)
Jonnan (http://jjonaa.blogspot.com/)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o