Siirry pääsisältöön

Rakenneultra rv 20+0

Eilen kävin taas neuvolassa. Pikkuisen sykkeet oli 154. Hemoglobiini 138 eli hyvänä pysynyt. Painoa oli tullut +2kg viime käynnistä. Yhteensä paino noussut nyt jo melkein 6kg..

Tänään oli sitten kauan odotettu rakenneultra. Oltiin paikalla hyvissä ajoin, mutta sairaalassa oli sattunut joku sekaannus ja lääkäri ei ollut paikalla. Tulivat sanomaan, että yrittävät saada lääkäriä kiinni. Olin herännyt yöllä klo 1.50 enkä saanut enää uudelleen unta, koska odotin tuota rakenneultraa niin kovasti.. Joten kun tajusin, ettei ultraa välttämättä tänään tehdäkään menin vessaan itkemään (!!).

No, lääkäri sitten lopulta onneksi tuli ja päästiin aloittamaan. Mukana oli myös valmistuva lääkäri harjoittelemassa. Tunnin verran siinä pikkuista tutkittiin. Hän näytti ottavan tutkimuksen hyvin rauhallisesti nukkuen ja pikkuisen nilkkoja ojenteli. Sukupuolta kun kysyin näytti lääkäri kuvan pikkukaverin vehkeistä - ei jäänyt yhtään epäselväksi, että poikahan sieltä on tulossa :) Tuli taas kyyneleet silmiin, koska olin ollut niin varma, että masussa on tyttö. Joten ei muuta kun pojan nimeä sitten keksimään..

Kommentit

  1. Onnea pikkusen pojan johdosta! Kyllä se nimi sieltä löytyy pojallekin. :)

    Lohdutukseksi noista kiloista, mulla on tullut jo lähes 10 kiloa, ja olen sua vain viikon edellä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o