Siirry pääsisältöön

Paskarallia, raivarit ja vika päivä kotiäitinä

Ehdittiin sitten harjoitella päiväkotia kaksi päivää. Keskiviikkona Frida oli ihan räkäinen, seuraavan yön Simo ramppas vessassa.

Eilisen aamun saldo:

1 x räkänokka
1 x kuumeinen ja yskäinen sänkypotilas
1 x oksennus meidän sängyssä
4 x kakat housussa

Että semmosta kakkarallia täällä. Simo on kipeenä ollessa tosi vaativa (ja rasittava). Klo 13 en ollut vielä saanut aamupuuroa syötyä saati kahvia keitettyä.

Tänään molemmat on onneks suht terveitä. Maanantaina sit päiväkotiin!

Tiedättekö mun mies pääsi taas laukomaan viisauksiaan... Tuli töistä kotiin ja kommentoi kuinka keittiö on kaaoksessa! Vittu tulis itse pyörittämään tätä sairastupaa. Vedin kamalat pultit, saamarin urpo!

Ja siis miehen mielestä me kuulemma voitais myydä kaikki rattaat pois ja pärjättäis hyvin pelkällä peräkärryllä. No mä en ihan näe itseäni missään Jumbossa tai junassa ton peräkärryn kanssa :D

Tässä siis meidän nykyiset kulkupelit. Tuo pyöräkärry on Thule Coaster ja mies vastasi sen hankinnasta täysin... Näiden säilytys kolmiossa on hiukan haasteellista ;)


Ps. Tänään vikaa päivää kotiäitinä!

Kommentit

  1. Ai säilytätte noita kotona sisällä? Pointsit siitä! Meillä on 4 h+k:ssakin ongelmia tilan kanssa ja meillä on sisällä vaan yhdet vaunut ja yksi muksu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tuo pyöräkärry kasassa eteisessä ja lastenhuoneen nurkassa Scodet ja siihen viereen tungettuna P&T nipussa. Laitoin kyllä nuo Scodet juuri myyntiin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o