Siirry pääsisältöön

Mitä pieni päiväkotilainen tarvitsee...?


Meillä on hiekkalaatikko sula! Koirakin on kevään kunniaks heittänyt kaikki karvansa...

Risteilyllä oli kivaa. Tosin oon ihan kuollut. Nukuin hyvin viime yönnä, mutta ei siellä laivalla oikein osannut nukkua.

Mielessä pyörii vaan työt ja päiväkotiin liittyvät jutut. Pitäis hankkia sitä ja tota. Mies ehdotti, että hankittais pyöräkärry päiväkotimatkoja helpottamaan. Joten selvitettävien asioiden lista näyttää tältä:

Kuravaatteet? 

Vaatteiden nimikointi? Joku tussi, vai jotain muuta?

Kerhotossut?

Reput?

Pyörän peräkärry?

Mitä muuta?

Jos lapset syö aamupalan päiväkodillla niin mun pitäis keksiä jotain töihin kuskattavia aamupaloja. Jotain eväsleipiä, hedelmiä, rahkapurkkeja, pussipuuroa? Mietin myös jotain tiivistä mukia, johon vois tehdä kotona smoothieta. 

Eli mitä kulahtanut kotiäiti tarvitsee:

Mukin?

Kampaajan?

Piilareita?

Ripset?

Geelilakkaukset?

Rasvaimun?

Kommentit

  1. Just toi rasvaimu on ihan ensteks tärkein :D

    Mutta suosittelen ihan kuulakärkikynällä pesuohjeisiin nimikointia. Kestää yleensä 60 asteen pesun useasti eikä tuhri.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.