Siirry pääsisältöön

Oho hups

Laitoin eilen illalla päivähoitohakemuksen. Tänään aamulla sain tiedon, että meille on paikka! Aloitan työt 23.3, päiväkotiharjoittelu alkaa 16.3. Uskomatonta, miten nopeaa toimintaa!

Teen aluksi 80% työviikkoa. Miehellä on tiedossa tosi raskas kevät töissä. Mun kontolla tulee olemaan päiväkotiin kuskailut huhti-kesäkuun. 

Mä lähden tänään laivalle talliporukan kanssa, jee! Hauskaa viikonloppua :)

Kommentit

 1. Tepä saitta nopiasti paikat. Meillä saa nopeimmillaan 2:ssa viikossa. Ja silloin lapset voi koutua ihan toiselle puolelle kaupunkia, kuin missä itse asuu.
  Mutta on varmaan kiva mennä töihin, ite en olis noin kauaa jaksanu kotona olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks viikkoa periaatteessa meilläkin meni. 16.3 olis voitu jo aloittaa, mut päiväkotiin tarvii vissiin rekrytä lisää työntekijöitä. On kyllä kiva päästä töihin! Katellaan parin työviikon jälkeen kuinka kypsä oon ;)

   Poista
 2. Oih, ehkä vähän kade! :D Jään mielenkiinnolla seuraamaan uusia arjen selviytymistarinoita! ;)

  VastaaPoista
 3. Oho! Hei hyvä tommonen rysäys, niin ei tartte puolta vuotta kipuilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä en uskalla vielä ees miettii mikä kauhee härdelli tosta tulee :)

   Poista
 4. Millä laivalla olit? Me oltiin 6.3. Serenadella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan Tallinnan risteilyllä. Tallink jotain-laiva :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o