Siirry pääsisältöön

Stressiä?


Mistä tietää, että stressaat tulevaa töihinpaluuta ja päiväkodin aloitusta ihan sikana?

Naamasta!

Eikö vois riittää, että sun naama on jo kaikesta sairastamisesta ja auringonvalon puutteesta johtuen kalpea kun lakana? Tukka kuiva ja harmaa? Sitten ilmestyy vielä jättimäinen finnikeskittymä just samana päivänä kun meikkivoide loppuu.

Miksi?Onneks on olemassa pipo ja aurinkolasit! (Näytän silti vihaiselta, kalpeelta kummitukselta...)


Että kaunista kevättä vaan sinne teillekin...


Kommentit

 1. Kevättä on rinnassa täälläki... Eli herppes kukkii huulessa ja eilen värjäsin tukasta harmaat piiloon. Nyt olen ko noita-akka. Tukka sysimusta (keskiruskea luki värjäyspaketissa) ja naamassa punanen vesikello. Ah, kuinka kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäs mennä kampaajalle. Mut en saa rahaa vasta kun öö lapsilisistä. Ehkä menen töihin joku pipo päässä? Herpestä mulla ei oo, mut finnejä senkin edestä :/

   Poista
 2. No hei, me noita-akoilta näyttävät voidaan juhlia sit pääsiäisenä! Ei tarvii mitään maskejakaan. ;D Mä en tiennyt eilen itkeäkö vai nauraa, kun näytin ihan puliakalta pipossani.

  No, kohta aurinko kuivattaa finnit ja huulet ja naamakin saa väriä. Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :D

   Paitsi et mua ei aurinko pääse sinne sisälle toimistoon ruskettaa...

   Poista
 3. Kieltämättä näytät kyllä aika kalpealta. Niin varmasti minäkin, mutta eipä tule nähtyä itseään päivänvalossa. Vessan peilistä ei näe oikeaa väriä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o