Siirry pääsisältöön

Tällä viikolla olen...
Mennyt joka päivä töihin autolla. Työmatka reilu 30km suuntaansa kestää mitä tahansa reilun puolen tunnin ja 2h välillä. 

Jos joku ei ole kolmessa vuodessa muuttunut niin ruuhkat! Liikenne seisoo edelleen samoissa kohdissa. Toisaalta sen ajan voi hyvin käyttää esim. ripsarin laittoon, kahvin juontiin tms.

Toissapäivänä lähdin töistä klo 15.30 ja olin päiväkodilla hieman ennen viittä. Päiväkoti menee kiinni viideltä. 

Eilen meinasin ajaa kolarin moottoritiellä, kun tie oli aivan jäässä ja edessä oli kolari sattunut. Ensi viikosta eteenpäin kuljen työmatkat taas junalla ja bussilla.

Mulle nousi eilen kuume töiden jälkeen. Yöllä Simo alkoi oksentaa. Tänään olen lasten kanssa kotona. Kerkesinhän kolme päivää siellä töissä jo ollakin :)

Mutta näiden kolmen päivän perusteella tämä on ollut hyvä päätös. Tykkään olla töissä, 6h päivä on oikeasti lyhyt! Varsinkin Simo on tykännyt kovasti päiväkodista, ei oikein haluaisi lähteä sieltä kotiin. Fridan eka päivä meni hyvin, tokana päivänä oli itkuinen ja kaipasi äitiä, oli nukahtanut hoitajan syliin päiväunille. Eilen itki kun jätin hänet aamulla hoitoon, mutta puurolautasen jälkeen oli ollut jo nauravainen Frida.

Kommentit

 1. Kamalat matkat! No, samoin täällä periferiassa usein, jos ei käy lykky töiden kanssa.

  Ja joo, aamujen itkupillit rauhoittuu yleensä heti, kun äidin tai isin auto kaartaa päiväkodin pihalta pois. :) Hyvä niin lasten ja aikuistenkin kannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu niin mistä suunnasta tulee! Ennen ajoin 42km suuntaansa 80km/h "pikkutietä" ja loput motaria - matkaan meni n.30min. Nyt ajan ruuhkan suuntaisesti ensin motaria ja sitten Kehätien melkein päästä päähän - katastrofi!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o