Siirry pääsisältöön

Hyvästi oma päiväuniaika

Jos jotain näiden kolmen kotiäitivuoden jälkeen jään kaipaamaan niin.... Klo 12-14 sitä omaa aikaa, kun voin lueskella, keittää kahvit ja syödä salaa karkkia.


Jatkossa tosin työmatkat julkisilla (melkein tunti suuntaansa) voin lueskella ja syödä karkkia. Ellen sitten mene autolla.

Kerroinkohan jo, että bussi/junakortti on kallistunut kolmessa vuodessa ihan sikana (30-40€) ja kustantaa nykyään 148€/kk! Bensa tulee varmaan halvemmaksi. Näin meitä kannustetaan käyttämään julkista liikennettä

Kommentit

 1. No oho, mikä korotus hinnassa! Joo, julkiset... Mä käyttäisin, jos moisia täällä maalla liikkuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on työmatka autolla ajallisesti nopeampi, mut hermot ei kestä ruuhkissa ajoa :/ Kivempi istua junassa ja bussissa (ainakin jos ne tulee joskus ajallaan).

   Poista
 2. Onpa hurja hinta työmatkakulkemiselle. Ja sitten vielä lasten päivähoitomaksut. Saa tehdä jonkin aikaa töitä, että on pelkästään nuo tienattuna. Riippuu tietty työstä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä. Varsinkin kun teen 80% työaikaa niin eipä tuosta hirmuisesti käteen jää :/

   Poista
  2. Ehkä kannattaisi tehdä se neljänä päivänä niin että yksi päivä on kokonaan vapaa. Niin säästää kulkemiskustannukset - siis jos kulkee omalla autolla.

   Poista
  3. Meillä on vain 1 auto ja mies kulkee pääsääntöisesti julkisilla töihin. Bussi menee aamulla klo 7 ja tulee klo 17. Eli samat mitä päiväkoti on auki, ei ehdi ikinä hakemaan ja tuomaan ellei mene autolla. Minä taas en ehtisi julkisilla kulkiessa tehdä 8h päivää, tulisi miinusta joka viikko. Joten siksi tuo 6h päivä ainoa mahdollisuus. Toivottavasti saamme ensi vuoden alusta lapset lähipäiväkotiin, silloin mieskin ehtii niitä viemään ja hakemaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lidl vs. Prisma

Käytiin eilen ostamassa loppuviikon ruokaostokset Lidlistä. Rahaa meni 39€ ja saimme kolme kassillista ruokaa. Veikkaan, että samoihin ostoksiin olisi Prismassa mennyt n.70€. No mitä sitten ostettiin? 4 x kevytmaito Luonnonjogurttia ja viiliä Rahkaa Maustettua ruokakermaa Fetaa Leipä (0,99€) Jalkapallosämpylöitä Omenoita Banaania Sipuleita Tomaattia Kurkkua Kinkkusuikaleita 700g jauhelihaa "Tuoreita" kalapuikkoja Kierrepastaa Mehutiivistettä Pari lamppua Säilykeananasta Säilykepersikoita Ketsuppia Ruuaksi teen kinkkupastaa, makaronilaatikkoa, lihapullia ja kalapuikkoja. Näistä meille riittää ainakin viidelle päivälle kun mies ei syö kotona lämmintä ruokaa. Ja nyt taas ihmettelen, miksei käydä Lidlissä useammin? Koska mieheni on bonusten perään? Melkoisen määrän bonusta pitäisi kerätä, että Lidl tulisi kalliimmaksi... Missä ruokakaupassa te tykkäätte käydä?

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.