Siirry pääsisältöön

Vaippaihottumaa?

Sain blogin kautta kokeiltavaksi vauvojen vaippaihottuman hoitoon tarkoitettua Mitosyl-voidetta ja puhdistuspyyhkeitä.

Täältä voit lukea voiteesta lisää:

http://mitosyl.fi/tuotteet/sinkki-kalanmaksaoljyvoide/Mitosyl-puhdistuspyyhkeistä olen itse tykännyt ja niissä on sopivan mieto tuoksu.

Olen varmaan joskus aiemminkin maininnut, että meillä ei pestä pojan peppua vedellä ollenkaan. Kylvyssä käydään kerran viikossa ja vaipanvaihdon yhteydessä putsaillaan Natusanin puhdistuspyyhkeillä. Neuvolatäti varmaan saisi kohtauksen, jos tietäisi tästä... Meillä on kylppärissä onnettoman pieni allas ja mun omatkaan kädet ei oikein kestä jatkuvaa vedellä läträystä. No, jokatapauksessa meillä ei tähän mennessä vaippaihottumaa ole vielä ollut kertaakaan.

Voisin lahjoittaa muutaman pienen Mitosyl-voidetuubin teille lukijoille. Kommentoi sähköpostin kera tähän postaukseen niin laitan postia nopeimmille :)

Kommentit

 1. Minä sain neuvolasta tuommosen tuubin kans, en oo vielä ehtiny testata ! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä voitaisiin kyllä tuota kokeilla :) yllatysvieras@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on aika laiskaa monesti se pepun peseminen vedellä... Anoppi sai aiheesta kerran kunnon slaagin ja siitä lähtien olen aina siellä ollessa pessyt vauvan pepun :D Kotioloissa vaippaa ei pysty vaihtamaan kylppärissä ja siellä pepun pesu on myöskin ihan tosi mahdoton tehtävä pienistä oloista johtuen. En tiennytkään että Mitosylillä on puhdistuspyyhkeitäkin. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Jessie, laitatko mulle sähköpostia: postiamallalle@gmail.com ?

  VastaaPoista
 5. meillekkin saisi tulla jos on vielä jäljellä :) katri89@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mä sain noita samoja blogin kautta myös, ihan hyvänoloisia tuotteita mutta hieman kalanmaksaöjlyn tuoksu pukkaa läpi minun yliherkkään nenään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laiska äiti

Pahoittelen kun en ole viimepäivinä oikein jaksanut bloggailla. Mulla on kyllä tähän ihan hyvä selitys olemassa... Tuossa n. kuukausi sitten ihmettelin kun koko ajan paleltaa. Siis vaikka olin sisällä villasukat jalassa ja  ulkona untsika niskassa plussakeleillä. Järkyttävä nälkäkin oli koko ajan. Yhtenä iltana ei tehnyt mitään makeeta mieli. Siinä vaiheessa aloin hiljaa päässäni laskeskella 1+1 yhteen ja seuraavana aamuna ällötti jo kahvikin. Testasin huvikseni Pregcheckin liuskatestillä ja kaks viivaa pärähti. Melkoisen järkyttynyt olin enkä uskonut tulosta. Kipitin apteekkiin ostamaan Clearbluen digitestiä, joka näytti raskaana 3+. Seuraavana päivänä pääsin onneksi heti yksityiselle ultraan, koska menkoista laskettuna viikkoja olisi ollut tuolloin jo jotain 9+.. Pikku mötikkä siellä köllötteli ja sydän sykki. Koko vastasi 6+3 ja laskettu aika ultran mukaan 9.7.2013. Joten heipat ens kesän ratsastusleirille ja kotihoidontuella köyhäilyille... Olo on aamusta iltaan mitä kamal

Me&i-arvonta!

Kaikkien teidän ihanien lukijoiden kunniaksi päätin järjestää arvonnan. Palkintona on Me&i cuddly bears body koossa 86/92cm. Menee värien puolesta niin tytölle kun pojallekin :) Kaikki lukijoiksi liittyneet ovat mukana yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Kaksi arpaa saat jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Osallistua voi sunnuntaihin 13.1 klo 20 asti.

2020 Case Korona

En ole kirjoittanut pitkään aikaan. Tämä vuosi on ollut aika haipakkaa. Tammikuussa lomailimme Sallassa. Helmikuussa olin lomautettuna lentoemännän työstä. Maaliskuussa lensin ja sairastelin. Huhtikuussa lähinnä nukuin univelkoja pois ja lepäsin. Toukokuussa aloitin kesätyöt entisessä työpaikassani. Tein koko kesän pelkästään etätöitä ja odotin milloin pääsisin taas lomautukselta lentämään. Kesällä tuli konkurssi ja koko Helsinki base suljettiin.  Olin keväällä hakenut opiskelemaan ja aloitin elokuussa opinnot ammattikorkeakoulussa. Pääsin opiskelemaan rakennusmestariksi. Elokuussa aloitin myös työpätkän lentokentällä. Yhtäkkiä olin täysipäiväinen opiskelija ja tein siinä sivussa kahta työtä. Koronan vuoksi lähes kaikki opinnot olivat etänä.  Syyskuun jälkeen sain jatkosopimuksen molemmista työpaikoista. En ole ikinä viihtynyt etätöissä, koska kaipaan kovasti sosiaalisia kontakteja. Aloin marraskuussa olla niin väsynyt, että irtisanouduin vanhasta työstä kesken määräaikaisuuden.  Nyt o